Op. Dr. Ali Özgür Karakaş

Op. Dr. Ali Özgür Karakaş

Kirurgjia Plastike, Rindërtuese dhe Estetike

Spitali : MEDICANA BAHÇELİEVLER

Njësia Mjekësore :Kirurgjia Plastike, Rindërtuese dhe Estetike

Titulli :Op. Dr.

Emri Mbiemri : Ali Özgür Karakaş, Kirurgjia Plastike, Rindërtuese dhe Estetike

Fakulteti i Mjekësisë dhe viti i diplomimit : Universiteti Akdeniz Fakulteti i Mjekësisë 1995-2001

Vendi dhe Viti i Trajnimit të Specializimit
 • skip-track2Kirurgjia Rindërtuese Plastike dhe Estetike, Universiteti Mustafa Kemal Fakulteti i Mjekësisë 2009 – 2014
Eksperiencë profesionale
  • skip-track2Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Mehmet Akif İnan Hospitalanlıurfa 2014-2016
  • skip-track2Spitali Shtetëror Düzce Atatürk 2016-2018
  • skip-track2Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Kırıkkale 2018 – 2019
  • skip-track2Medical Park Spitali GOP – 2019
  • skip-track2Spitali Medicana Bahçelievler 2019

 

Doktoret tane