Neurosurgeon Alparslan Aşır

Op. Dr. Alparslan Aşır

Kirurgjia e trurit dhe nervave

Spital : Spitali Medicana Camlica, Stamboll

Njësia mjekësore : Kirurgjia e trurit dhe nervave

Titulli : Op. Dr.

Emri Mbiemri : Alparslan Aşır, Kirurgjia e trurit dhe nervave

Fakulteti i Mjekësisë dhe viti i diplomimit :Universiteti Erciyes Fakulteti i Mjekësisë 1992

Universiteti i Ankarasë Fakulteti i Mjekësisë Spitali nibni Sina
Departamenti i Neurokirurgjisë së Kirurgjisë Brain dhe Nervore 1999
 • skip-track2Universiteti i Ankarasë Fakulteti i Mjekësisë Spitali nibni Sina
  Departamenti i Neurokirurgjisë së Kirurgjisë Brain dhe Nervore 1999
Eksperiencë profesionale:
 • skip-track2Universiteti Adnan Menderes Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Neurokirurgjisë, Specialist i Neurokirurgjisë / Asistent i Kërkimit 1999-2000
 • skip-track2KSpitali Detar Kasımpaşa dhe Spitali GATA İstanbul Haydarpaşa 2000 – 2009
 • skip-track2Spitali GİSBİR – Spitali Çamlıca Erdem – Spitali Ataşehir Avicenna – Spitali Qendror – Spitali Medacist Kavacık 2009 – 2019
Interesat mjekësore:
bottom
 • check-mark-1Nurokirurgjia e përgjithshme
 • check-mark-1Tumoret e trurit,
 • check-mark-1Kirurgjitë e Shutit Hydrocephalic,
 • check-mark-1Kirurgjitë e Sëmundjeve Cerebrovaskulare,
 • check-mark-1Omurga ve Omuriliğe Kompleks ve Minimal İnvaziv Spinal Cerrahi Yaklaşımlar
 • check-mark-1Kirurgjia nervore periferike (neuropatitë e kapjes, tumoret),
 • check-mark-1Prototerapia,

Doktoret tane