Baran Acar

Prof. Dr Baran Acar

Veshi, hundë, fyt

Spital : Medicana Bahçelievler, Stamboll

Njësia mjekësore : Otorinolaringologji

Titulli : Prof. Dr

Emri Mbiemri : Baran Acar, Vesh Hunde Gryke

Fakulteti i Mjekësisë dhe viti i diplomimit : Ankara Gazi Fakulteti i Mjekesise 1999

Vendi dhe Viti i Trajnimit të Specializimit
 • skip-track2Spitali Ankara 2003
Eksperiencë profesionale
 • skip-track2Spitali Yüzyıl Pendik
 • skip-track2Spitali Etika İncirli
Interesat mjekësore
bottom
  • check-mark-1Estetika e Hundes/ Rinplasti
  • check-mark-1Kirurgji Endoskopike e Sinusit (Sinusit Kronik, Polip Nazal, Tumor, etj) përvojë
  • check-mark-1Kirurgjia e veshit të mesëm (timpanoplastikë, otosklerozë etj.)
  • check-mark-1Kirurgjia e Kancerit të Kokës dhe Qafës (Laringektomia, masa e qafës, kirurgjia e gjëndrës së pështymës etj.)
  • check-mark-1Gërhitje dhe çrregullim i frymëmarrjes së gjumit (apnea e gjumit-kirurgji OSAS)

Doktoret tane