Botox

medicana-botox
Botox premton të heqë qafe pamjen e rrudhave në fytyrë duke parandaluar punën e acetilkolinës, e cila arrin këtë komunikim në tru dhe muskuj. Ajo siguron një pamje më të bukur të ndjesisë duke treguar efektin e eliminimit të shfaqjes së lëkurës së rrudhur dhe të vjetër në personin e aplikuar në një kohë të shkurtër. Botox gjithashtu siguron një model të shprehjes.

Cfare eshte Botox?

Clostridium është një proteinë e quajtur neurotoksinë e marrë nga një bakter i quajtur Botulinum. Kur aplikohet në muskujt e synuar, ai vepron në kryqëzimin muskulor dhe shkakton ulje të përkohshme të kontraktimeve të muskujve. Në këtë mënyrë, rrudhat korrigjohen në zonën e trajtuar.

Lajmet e fundit të shëndetit

Mund të na kontaktoni.

Forma e Këshillimit Falas[dynamictext* your-subject “CF7_get_post_var key=’title'”]


Medicana Healthpoint

Successfull stories
and happy patients

​Our mission is to offer high quality healthcare services to all patients from every segment of society, serve our country by creating employment opportunities in healthcare sector, and to ensure continuous development of our employees by creating a happy and safe working environment for them.

//