Botox

BOTOX

Botox premton të heqë qafe shfaqjen e rrudhave në fytyrë duke parandaluar substancën acetilkolinë që siguron këtë komunikim në tru dhe muskuj. Siguron një pamje më të mirë ndijore duke treguar efektin e eleminimit të shfaqjes së rrudhave dhe lëkurës së vjetër te personi i aplikuar në një kohë të shkurtër. Botox gjithashtu siguron modelin e shprehjes.

ÇFAR ESHTE BOTOX? SI NDIKON?

Eshtë një proteinë e quajtur neurotoksinë e marrë nga një bakter i quajtur Clostridium Botulinum. Kur aplikohet në muskujt e synuar, ajo ndikon në bashkimin muskul-nervor dhe shkakton zvogëlime të përkohshme të tkurrjeve të muskujve. Në këtë mënyrë, rrudhat përmirësohen në zonën e trajtuar.

SA ZGJATE EFEKTİ

Pas efektit të botoksit, ai fillon në ditën e 3-të, efekti i tij zgjidhet në ditën e 10-të dhe zgjat rreth 4-6 muaj në varësi të moshës së individit dhe zonës.

A ESHTE NJE PROCEDUR ME DHIMBJE?

Aplikimi për botoks është një procedurë afatshkurtër, jo e dhimbshme me GJELPERA shumë të holla.

Orë pune

 • clockE hënë – e shtunë : 09:00–18:00
  E diel   : Mbyllur

Marr informacion

Ju mund të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me spitalin dhe departamentet tona.

Na telefononi

Formulari i emërimit

  Formular Konsultimi Falas

  user-3
  email-2
  smartphone
  birthday-cake-with-candle
  placeholder-2