Botoxja e stomakut është një trajtim i ri që i ndihmon pacientët që të humbasin peshë duke përkohësisht liruar muskujt e stomakut dhe duke ulur kontraktimet e tyre. Si rezultat i procedurës, pacientët do të ndihen më shpejt dhe më gjatë, dhe kjo do të reduktojë konsumin e ushqimit dhe në fund të fundit peshën e tyre.

Si e zvogëlon peshën BotoxORTHODONTICS (DISORDER TREATMENT)Kur një njeri normal bën një mëngjes në mëngjes, stomaku digjen ushqimin në rreth 3-4 orë, ndërsa për një person që bën botoks stomak, tretja zgjat 9-10 orë; personi ndjen se stomaku është plot. Prandaj, konsumimi i përditshëm i ushqimit zvogëlohet.


Cilat janë efektet anësore?Gastrike Botox është një procedurë e thjeshtë pa efekte anësore. Shumë e rrallë mund të vërehen efekte anësore të tilla si vjellja dhe dhimbja abdominale.

+90 (539) 593 63 81