D.M.D. Dentist Cengiz Dündar

Exp. Dr. Cengiz Dündar

Shëndeti oral dhe dentar

Spitali : Qendra Mjekësore Medicana Camlica

Njësia Mjekësore : Shëndeti oral dhe dentar

Titulli : Exp. Dr.

Emer mbiemer : Cengiz Dündar, Shëndeti oral dhe dentar

Fakulteti i Mjekësisë dhe viti i diplomimit: Universiteti i Stambollit, Fakulteti i Stomatologjisë, Dt / Stomatologji, Stamboll (Shtator 1994 – Korrik 1999)

Vendi dhe viti i trajnimit të specializimit
 • skip-track2Universiteti Çukurova, Fakulteti i Stomatologjisë, Adana (Shtator 2003 – Shtator 2009)
 • skip-track2Universiteti OntarioTech, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Oshawa ON, Kanada Meng / Inxhinieri Mekanike, (Janar 2017 – Dhjetor 2019)
Eksperiencë profesionale:
 • skip-track2Brigada e 25-të e Mekanizuar e Këmbësorisë Divizioni i 9-të Kufitar, Infermieri Mjekësore, Ardahan, Trajtimet e Shëndetit Oral dhe të Dhëmbëve të Mjekut Stomatolog (Shërbimi Ushtarak) (21 Tetor 2000 – 12 Mars 2002)
 • skip-track2Spitali Avcılar Anadolu, Stamboll, Stomatolog i Përgjithshëm, (18 Mars 2002 – 02 Gusht 2003
 • skip-track2Departamenti i Prostodoncisë, Fakulteti i Stomatologjisë i Universitetit Çukurova, Adana, Asistent Kërkimi, Përgjegjës për studentët klinikë dhe para-klinikë, (01 Shtator 2003 – 19 Dhjetor 2009)
 • skip-track2Clinique Dent Beaute, Stamboll, Stomatolog Uzaman, Aplikime Protetike – Stomatologji Estetike, (01 Mars 2010 – 14 Korrik 2010)
 • skip-track2Spitali Dentar Medicana, Stamboll, Prostodontika, Stomatologji Estetike, Zbatime mbi Protezat, (2 Shtator 2011 – 30 Nëntor 2015)
Interesat mjekësore:
bottom
  • check-mark-1Proteza të lëvizshme në implantet (mbingarkesë)
  • check-mark-1Veshje Estetike Qeramike Lamina
  • check-mark-1Regjistri i natës
  • check-mark-1Mbushës qeramike Inley kozmetike
  • check-mark-1Mbushje zirkoni

Doktoret tane