Dyt. Deniz Pirçek

Dieticjente. Deniz Pirçek

Ushqimi dhe Dieta

Qendera : Klinika Medicana Çamlıca

Njësia Mjekësore :Ushqimi dhe Dieta

Titulli : Dieticjente

Emri Mbiemri : Deniz Pirçek

Diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë dhe Viti : Universiteti Europian i Lefkës, 2016

Vendi dhe viti i trajnimit të specializimit
 • skip-track2Universiteti Yeditepe, Departamenti i Farmakognozës dhe Fitoterapisë Diplomë Master (në vazhdim)
Eksperienca e punes
 • skip-track2Shërbimet Shëndetësore Dialife, 2017 – 2021
 • skip-track2Kirurgjia e Obezitetit të Turqisë, 2016 – 2017
 • skip-track2Via Hospital, janar 2016 – maj 2016
Periudha e praktikës
 • skip-track2Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpasa Spitali Shtetëror Cengiz Topel
 • skip-track2Spitali Shtetëror Burhan Nalbantoglu
 • skip-track2Spitali Universitar Hacettepe
 • skip-track2Spitali Shtetëror i Gazimağusa
Eksperienca e mjekesise
bottom
  • check-mark-1Renia ne peshe dhe ruajtja e peshes
  • check-mark-1Të ushqyerit në pacientët me diabet të tipit 1 dhe tip 2
  • check-mark-1Të ushqyerit në sëmundjet e sistemit tretës
  • check-mark-1Sibo Nutrition Terapia
  • check-mark-1Ushqyerja e Mjekësisë Funksionale
  • check-mark-1Problemet me peshën e fëmijërisë
  • check-mark-1Të ushqyerit në sëmundjet autoimune
  • check-mark-1Të ushqyerit gjatë shtatzënisë dhe laktacionit
  • check-mark-1Ushqimi në Çrregullimet Hormonale
  • check-mark-1Rezistenca ndaj insulinës
  • check-mark-1Ushqimi në pacientët me dializë
  • check-mark-1Ushqimi pas Kirurgjisë Bariatrike
  • check-mark-1Të ushqyerit në problemet e alergjive
  • check-mark-1Lënia e duhanit