Dr. Öğr. Üyesi Düzgün Korkmaz

Dr. Ligjërues Anetar Düzgün Korkmaz

Gjinekologji dhe Obstetrikë

Spitali : MEDICANA BAHÇELİEVLER

Njësia Mjekësore :Gjinekologji dhe Obstetrikë

Titulli :Dr. Ligjërues Anetar

Emri mbiemri : Düzgün Korkmaz, Gjinekologji dhe Obstetrikë

Fakulteti i Mjekësisë dhe viti i diplomimit : Universiteti i Stambollit Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpaşa / 1999

Vendi dhe viti i trajnimit të specializimit
  • skip-track2Universiteti i Stambollit Fakulteti i Mjekësisë i Stambollit / 2003
Eksperiencë profesionale
    • skip-track2Spitali Medicana Bahçelievler 2003-

 

Operacione të veçuara
bottom
    • check-mark-1Kirurgjia endoskopike (laparoskopia dhe histeroskopia)
    • check-mark-1Kirurgjia Onkologjike Gjinekologjike
    • check-mark-1ivf

Doktoret tane