Prof. Dr. Ejder Kardeşoğlu

Prof. Dr. Ejder Kardeşoğlu

Kardiologjia

Spitali : MEDICANA ÇAMLICA

Njësia Mjekësore :Kardiologjia

Titulli :Prof. Dr.

Emri Mbiemri : Ejder Kardeşoğlu, Kardiologjia

Fakulteti i Mjekësisë dhe viti i diplomimit : Gulhane Fakulteti Mjekësor Ushtarak 1990

Vendi dhe Viti i Trajnimit të Specializimit
  • skip-track2Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane Departamenti i Kardiologjisë 1997
Eksperiencë profesionale
    • skip-track2Spitali Ajror Güzelyalı – İzmir 1997 – 2001
    • skip-track2Asistent profesor në Spitalin e Trajnimit GATA Haydarpaşa 2001 – 2006
    • skip-track2GATA Haydarpaşa Profesor i Asociuar në Spitalin e Trajnimit 2006 – 2012
    • skip-track2GATA Spitali Trajnues Haydarpaşa, Profesor 2012 – 2016

 

Doktoret tane