Op. Dr. Eyüp Baykara

Op. Dr. Eyüp Baykara

Kirurgjia e trurit dhe nervave

Spitali : Spitali Ndërkombëtar i Medicana, Stamboll

Njësia mjekësore :Kirurgjia e trurit dhe nervave

Titulli :Op. Dr.

Emri Mbiemri : Eyüp Baykara, Kirurgjia e trurit dhe nervave

Fakulteti i Mjekësisë dhe viti i diplomimit : Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Trakya 2009

Vendi dhe Viti i Trajnimit të Specializimit
 • skip-track2Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Pamukkale, Departamenti i Kirurgjisë së Trurit dhe Nervave 2016
Eksperiencë profesionale:
  • skip-track2T.C. Ministria e Shëndetësisë İsmetpaşa A.S.M Mjek i Përgjegjshëm
  • skip-track2T.C. Ministria e Shëndetësisë Spitali Shtetëror Bayrampaşa Mjekësia e Urgjencës
  • skip-track2Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Pamukkale 2011-2016
  • skip-track2Spitali Shtetëror i Kars (Detyrë e Detyrueshme)
  • skip-track2Kirurgjia e trurit dhe nervave në Universitetin Kafkas (Detyrë)
  • skip-track2Grupi i Spitaleve Medicalpark
  • skip-track2Spitali Medicana Bahçelievler

 

Interesat mjekësore:
bottom
  • check-mark-1Aneurizma e trurit,
  • check-mark-1Trajtimi i aneurizmës endovaskulare (kirurgji aneurizmës inguinale),
  • check-mark-1Kirurgjia kurrizore,
  • check-mark-1Hernia e belit dhe qafës,
  • check-mark-1Glioma, tumori i trurit
  • check-mark-1Hemorragji celebriale,
  • check-mark-1Kura  e dhimbjes, Kirurgjia e Tumorit të Trurit. Ne zgjim
Procesi i veçuar:
bottom
  • check-mark-1Kirurgjia e aneurizmës,
  • check-mark-1Trajtimi i aneurizmës endovaskulare,
  • check-mark-1Angioma e trurit (DSA),
  • check-mark-1Operacıonı i tumorıt te trurit ne zgjim.
  • check-mark-1Qendra e Sëmundjeve Cerebrovaskulare

Doktoret tane