Terheqja e fytyrës dhe qafës

Palosjet e fytyrës dhe qafës, linjat dhe rrudhat, lëkura e lirë dhe e varur – këto mund të ndryshojnë pamjen tonë kur plakemi. Këto efekte mund të ndodhin më herët te njerëzit e ekspozuar ndaj shumë rrezeve të diellit. Një ngritje e fytyrës dhe qafës duhet të duket natyrale dhe të korrigjojë pamjen tuaj rinore para se të shfaqet operacioni.

Shumicën e kohës, rreth moshës 50 vjeç, lëkura e fytyrës fillon të ndjehet “e bollshme”. Lëkura, disa prej të cilave është e tepërt, gjithashtu rrudhat. Ajo që bëhet në këtë operacion është heqja e kësaj lëkure të tepërt dhe forcimi i lëkurës. Kirurgjia e heqjes së fytyrës është kryer për gati njëqind vjet dhe për këtë arsye është referuar si kirurgji “klasike”. Por ka pasur risi në këtë operacion në dekadën e fundit.

Çfarë bëhet në këtë operacion?

Në thelb, heqja e lëkurës së tepërt në faqe duke bërë një prerje në kufirin ku veshi takon faqen. Kjo operacion sidomos trajton shumë mirë uljen e qafës.

Për kë është i përshtatshëm kjo kirurgji?

Kufiri për këtë operacion është zakonisht 50 vjet. Shumica dërrmuese e njerëzve mbi moshën 50 vjeç përfitojnë nga ky operacion. Vetëm njerëzit me lëkurë të rrudhur dhe të varur mund ta bëjnë këtë operacion në një moshë më të hershme.

Orë pune

 • clockE hënë – e shtunë : 09:00–18:00
  E diel   : Mbyllur

Marr informacion

Ju mund të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me spitalin dhe departamentet tona.

Na telefononi

Formulari i emërimit

  Formular Konsultimi Falas

  user-3
  email-2
  smartphone
  birthday-cake-with-candle
  placeholder-2