Heqja e gjirit

Kjo procedurë përdoret për të riformuar gjoksin. Me avancimin e moshës, trupi humbet strukturën e tij elastike, arsyet hormonale, pas shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji, dhe humbja e papritur e peshës bën që gjinjtë të bien. Ekzistojnë disa teknika të ngritjes së gjirit. Kirurgët tanë mund të rregullojnë këto procedura për të krijuar pamjen që ju përshtatet më shumë.

NGRİTJA E GJOKSİT

Asnjë grua nuk është e njëjtë. Kur planifikoni se cilën metodë të ngritjes së gjirit do të përdoret, si anatomia ashtu edhe dëshirat tuaja do të merren parasysh. Lloji i prerjes është shumë i rëndësishëm për rezultatin e operacionit tuaj, duke përfshirë dukshmërinë e shenjave. Në varësi të karakteristikave të gjinjve tuaj, kirurgët tanë do të rekomandojnë teknikën që do të japë rezultatin më të mirë estetik me shenja minimale të dukshme.

Rritja e gjirit është një procedurë ambulatore, që do të thotë se nuk keni nevojë të kaloni natën në spital në shumicën e rasteve.

Orë pune

 • clockE hënë – e shtunë : 09:00–18:00
  E diel   : Mbyllur

Marr informacion

Ju mund të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me spitalin dhe departamentet tona.

Na telefononi

Formulari i emërimit

  Formular Konsultimi Falas

  user-3
  email-2
  smartphone
  birthday-cake-with-candle
  placeholder-2