Op. Dr. Hüseyin Arık

Op. Dr. Hüseyin Arık

Gjinekologji dhe Obstetrikë

Spitali : Spitali Medicana Camlica, Stamboll

Njësia Mjekësore : Gjinekologji dhe Obstetrikë

Titulli :Op. Dr.

Emri Mbiemri : Hüseyin Arık, Gjinekologji dhe Obstetrikë

Fakulteti i Mjekësisë dhe viti i diplomimit : Universiteti i Stambollit Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpaşa 1999

Vendi dhe viti i trajnimit të specializimit
 • skip-track2Spitali Gjinekologjik dhe Obstetrik Zeynep Kamil 2004
Eksperiencë profesionale:
  • skip-track2Spitali Acıbadem Qendra IVF

 

Interesat mjekësore:
bottom
  • check-mark-1IVF
  • check-mark-1Diagnostifikimi dhe Trajtimi i Infertilitetit
  • check-mark-1Monitorimi i Shtatzënisë me Rrezik të Lartë
  • check-mark-1Diagnostikimi dhe Trajtimi i Cisteve të vezoreve.
  • check-mark-1Diagnoza dhe Trajtimi i Miomës
  • check-mark-1Diagnostifikimi dhe Trajtimi i Çrregullimeve Hormone
  • check-mark-1Diagnostifikimi dhe Trajtimi i hemoragjise Anormale Mujore
  • check-mark-1Endometrioma -Cistet e çokollatës
  • check-mark-1Cistet e vezoreve
  • check-mark-1Kirurgjitë e mitrës
  • check-mark-1Diagnostifikimi dhe Trajtimi i Mospërmbajtjes Urinare
  • check-mark-1Diagnostifikimi dhe Trajtimi i Kancereve Gjinekologjike
  • check-mark-1Operacionet laparoskopike dhe histeroskopike

Doktoret tane