M.D. Hüseyin Çetinalp

Dr. Hüseyin Çetinalp

Mbjellja e flokëve

Spital : Spitali Medicana Camlica, Stamboll

Njësia mjekësore : Mbjellja e flokëve

Titulli : Dr.

Emri Mbiemri : Hüseyin Çetinalp, Mbjellja e flokëve

Fakulteti i Mjekësisë dhe viti i diplomimit : Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Dicle 1988

Vendi dhe Viti i Trajnimit të Specializimit:
 • skip-track2Instituti i Biznesit, Menaxhimit dhe Ligjit – Menaxhimi i Shëndetësisë-PhD 20166
 • skip-track2 Universiteti Okan-Instituti i Shkencave Sociale-Menaxhimi i Shëndetit-MBA 2012
Eksperiencë profesionale:
 • skip-track2Drejtori i Arsimit-Konsulencë për Menaxhimin e Ritim 2016-2016
 • skip-track2Drejtori i Cilësisë-Drejtoria e Shëndetit Krahinor mirzmir-Ministria e Shëndetësisë 2015-2016
 • skip-track2Drejtori i Inspektimit-Drejtoria Shëndetësore Krahinore İzmir-Ministria e Shëndetësisë 2015-2016
 • skip-track2Koordinatori i Turizmit Shëndetësor-Drejtoria e Shëndetit Krahinor mirzmir-Ministria e Shëndetësisë 2014-2015
 • skip-track2Koordinatori i Përgjithshëm-Drejtoria Shëndetësore Krahinore e mirzmir-Ministria e Shëndetësisë 2005-2014
 • skip-track2Koordinatori i Trajnimit-Drejtoria Shëndetësore Krahinore e mirzmir-Ministria e Shëndetësisë 2005-2014
 • skip-track2Koordinator mjekësor-Hotel Zviceran Grand Efes İzmir 2007-2009
 • skip-track2Koordinatori Mjekësor-Crowne Plaza Hotel İzmir 2005-2007
 • skip-track2Drejtori i Cilësisë-Spitali Shëndetësor Privat 2000-2005

Doktoret tane