Kirurgji Kardiovaskulare

medi-health
Trajtimi kirurgjik i të gjitha llojeve të sëmundjeve të zemrës nga lindja deri në moshat e përparuara kryhet me sukses. Këto përfshijnë sëmundje kongjenitale të zemrës, të gjitha llojet e kirurgjisë korpare koronare, riparimin e valvulave të zemrës ose ndërhyrjen artificiale të zëvendësimit të valvulave, operacionin e tumorit të zemrës dhe aneurizmin, kirurgjinë e diseksionit. Për më tepër, izolimi i anijeve karotide dhe zgjidhja e këtij anashkalimi të operacionit në të njëjtën seancë aplikohet me sukses.Sëmundja diabetike dhe sëmundja e arterieve periferike të quajtur ikluzioni i venave të këmbëve që rezultojnë në gangrenë të këmbës, trajtohen si nga metodat kirurgjikale ashtu edhe nga angiografia.

Farë është dështimi i zemrës?

zemra; është një organ jetësor që siguron qarkullimin e gjakut në trup.

Gjaku i varfër me oksigjen që kthehet nga trupi në zemër dërgohet në mushkëri nga barku i djathtë i zemrës. Gjaku i oksigjenuar në mushkëri kthehet në barkushen e majtë të zemrës dhe pompohet nëpër tërë trupin Dështimi i zemrës ndodh kur djathtas, majtas ose të dy barkushet e zemrës nuk mund të funksionojnë.

Latest Medicare news

Mund të na kontaktoni.

Forma e Këshillimit Falas[dynamictext* your-subject “CF7_get_post_var key=’title'”]


Medicana Healthpoint

Successfull stories
and happy patients

​Our mission is to offer high quality healthcare services to all patients from every segment of society, serve our country by creating employment opportunities in healthcare sector, and to ensure continuous development of our employees by creating a happy and safe working environment for them.

//