Kirurgjia e veshit

Për shkak të faktorëve gjenetikë në veshë, është e mundur të përfitoni nga estetika e fytyrës për të korrigjuar deformimet që ndodhin që nga lindja ose më vonë. Operacione të ndryshme kryhen për arsye të tilla si veshët që përkulen përpara, kërc shtesë në vesh ose pjesa e sipërme që tregohet.

Otoplasti   është operacioni që riformon veshët për të përmirësuar pamjen e tyre. Veshët mund të riformohen në mënyrë kirurgjikale, të zvogëlohen në madhësi ose të bëhen më simetrike.

Otoplastika është një nga procedurat më të zakonshme për fëmijët mbi moshën pesë vjeç. Otoplastika nuk e ndryshon aftësinë për të dëgjuar.

Kirurgët përdorin një larmi teknikash për të riformuar dhe ripozicionuar butësisht veshin dhe për të krijuar një kontur natyror tre-dimensional.

Kirurgjia e veshit zakonisht zgjat rreth dy deri në tre orë, por procedurat komplekse mund të zgjasin më shumë.

Orë pune

 • clockE hënë – e shtunë : 09:00–18:00
  E diel   : Mbyllur

Marr informacion

Ju mund të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me spitalin dhe departamentet tona.

Na telefononi

Formulari i emërimit

  Formular Konsultimi Falas

  user-3
  email-2
  smartphone
  birthday-cake-with-candle
  placeholder-2