Medicana Health Point Adresë
  • placeholder-for-map-1Kısıklı Mah. Alemdağ Cad No: 103, 34692 Uskudar / Stamboll
Informacioni i Kontaktit
Orë pune
  • icon-3
    E hënë – E shtunë 09:00 – 18:00
    E diel Mbyllur

Na kontaktoni

Për pyetje të përgjithshme, ju lutemi na dërgoni një mesazh dhe ne do të kthehemi përsëri tek ju. Ju gjithashtu mund të na telefononi direkt flisni me ekspertin tonë.

Fushat e shënuara me * janë të detyrueshme.

Rri i Lidhur