Liposuction

Humbja e peshës mund t’ju ndihmojë të ndiheni më mirë dhe gjithashtu mund të përmirësojë shëndetin tuaj të përgjithshëm. Nëse disa zona vazhdojnë të jenë problem, liposuksioni mund të ndihmojë. Heq depozitat e dhjamit për të konturuar trupin tuaj në vende të tilla si kofshët, ijet, barku, beli, krahët e sipërm, faqet, qafa, kofshët dhe më shumë.

Për cilat zona është i përshtatshëm liposuksioni?

Yndyra mund të merret nga kudo. Sidoqoftë, disa vende janë shumë të përshtatshme për këtë operacion, ndërsa disa vende nuk janë aspak të përshtatshme.

Vendet më të përshtatshme:

 • Zonat më të përshtatshme për burrat janë perimetri i belit dhe barku, domethënë vendet që mbajnë emra të tillë si “tigan” dhe “dorezë dashurie”. Nën qafë (xhufkë).
 • Tek gratë, përsëri, barku dhe beli, ijet, ijet, gjunjët dhe pjesët e brendshme dhe të sipërme të këmbëve, kyçet e këmbëve, përsëri nën qafë (xhufkë), nën duar, mbrapa.

Vende të papërshtatshme:

Pjesa e përparme e këmbëve dhe pjesët e poshtme të ijeve. Nëse merret pak vaj shumë nga këtu, është shumë e mundur që të prishet. Nëse është e mundur, është më mirë të mos e merrni atë.

Orë pune

 • clockE hënë – e shtunë : 09:00–18:00
  E diel   : Mbyllur

Marr informacion

Ju mund të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me spitalin dhe departamentet tona.

Na telefononi

Formulari i emërimit

  Formular Konsultimi Falas

  user-3
  email-2
  smartphone
  birthday-cake-with-candle
  placeholder-2