Mbjellja e flokëve DHI

Mbjellja e flokëve DHI

Me DHI Transplantimin Direkt të Flokëve, gjëndrat e flokëve transplantohen në zonën e rrallimit që duhet të mbyllet direkt. Mjeti i patentuar DHI Mbjellësi DHI lejon që çdo gjëndër e flokëve të vendoset në një drejtim specifik, kënd dhe thellësi, duke siguruar rezultate 100% natyrore dhe gjallëri maksimale. Flokët e transplantuar vazhdojnë të rriten gjatë gjithë jetës së personit dhe nuk bien.

Orë pune

 • clockE hënë – e shtunë : 09:00–18:00
  E diel   : Mbyllur

Marr informacion

Ju mund të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me spitalin dhe departamentet tona.

Na telefononi

Formulari i emërimit

  Formular Konsultimi Falas

  user-3
  email-2
  smartphone
  birthday-cake-with-candle
  placeholder-2