Medicana Avcılar

Spitali Avcılar Medicana, cili u krijua brenda Grupit Shëndetësor Medicana në 1995, ne u shërbejmë pacientëve tanë me mjekët tanë të specializuar dhe stafin e kujdesit shëndetësor dhe përvojën e tyre me vite. Në spitalin tonë, i cili ofron shërbime në çdo degë në fushën e shëndetësisë me shumë njësi të ndryshme mjekësore, ne përdorim pajisje mjekësore të prodhuara me pajisjet e ofruara nga teknologjia më e fundit.

Zonë e mbyllur

Spitali Medicana Avcılar ofron shërbim me 63 kapacitete shtrati, 19 kapacitet shtrati të njësisë së kujdesit intensiv të përgjithshëm, 12 kapacitet shtrati të njësisë së kujdesit intensiv neonatal, 1 kapacitet shtrati të njësisë së kujdesit intensiv koronar dhe 100 kapacitet parkimi të makinës në një zonë të mbyllur 6.331 m2.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: Hapur 24 Orë
  • E diel: Hapur 24 Orë

Informacioni i Kontaktit