Medicana Bahçelievler

Spitali Medicana Bahçelievler filloi të shërbejë në vitin 2003 me një sipërfaqe të brendshme prej përafërsisht 8100 m2. Në spitalin tonë me 89 shtretër, ka 6 salla operacioni, 2 dhoma lindjeje, njësi të kujdesit intensiv koronar dhe të përgjithshëm, njësi të kujdesit intensiv të kirurgjisë kardiovaskulare, njësi të kujdesit intensiv neonatal dhe njësi të dializës 19 shtretër.

Spitali ynë, posaçërisht transplantimi i veshkave, dializa, IVF dhe njësia gjinekologjike, njësia e kardiologjisë dhe angiografisë, kirurgjia kardiovaskulare, kirurgjia e përgjithshme (kirurgji laparoskopike), kirurgjia plastike dhe plastike, kirurgjia pediatrike, neurokirurgjia, terapia fizike, endokrinologjia pediatrike, gastroenterologjia Ajo spikat me cilësinë e shërbimeve që ofron në laboratorin e endoskopisë, laboratorin ERCP dhe njësitë e kujdesit intensiv.

Spitali Medicana Bahçelievler, i cili miraton kënaqësinë e pacientit dhe shërbimin miqësor si një parim, ofron shërbim me diagnozë multidisiplinare dhe metoda të trajtimit me stafin e tij të mjekut me përvojë. I vendosur në qendër të anës evropiane, spitali ynë ofron shërbime shëndetësore për pacientët që vijnë nga jashtë dhe jashtë vendit me vendndodhjen e tij qendrore.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: Hapur 24 Orë
  • E diel: Hapur 24 Orë

Informacioni i Kontaktit