Medicana Bursa

Si spitali i 13-të i Grupit Shëndetësor Medicana, Spitali Medicana Bursa, i cili ka ofruar shërbime shëndetësore të klasit botëror për qytetarët e Bursës që nga viti 2017, ka arritur të mbledhë të gjitha shërbimet shëndetësore të Marmaras Jugore nën një çati të vetme dhe është një nga investimet e rëndësishme në sektorin shëndetësor. E gjithë infrastruktura për ofrimin e shërbimeve është në dispozicion me standardet ndërkombëtare të kujdesit për pacientët, pajisjet më të fundit dhe një staf të madh akademik. Ofron shërbime me njësi moderne të diagnostikimit dhe trajtimit me teknologji të përparuara mjekësore.

Spitali Medicana Bursa, i cili është ndër të paktët spitale private me teknologjinë e tij moderne dhe tiparet teknike, është bërë spitali referues i rajonit duke i shërbyer Bursës dhe provincave përreth si Balıkesir, Yalova, Çanakkale dhe Kütahya.

EShtë një spital privat që ndërthur shërbimet shëndetësore 24-orëshe, shquhet me praktikat e tij të përparuara mjekësore dhe stafin e fortë të mjekëve.

40.000 m2 Zonë e Mbyllur

Spitali Medicana Bursa ka një kapacitet prej 300 shtretërish, 223 shtretër aktivë, 8 salla operacioni, 2 dhoma lindjeje, 58 shtretër të Kujdesit Intensiv në një zonë të mbyllur prej 40 mijë metra katrorë. Ka një zonë parkimi të hapur dhe të mbyllur.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: Hapur 24 Orë
  • E diel: Hapur 24 Orë

Informacioni i Kontaktit