Medicana Camlica

Shtë themeluar në 1999 me qëllimin për t’u bërë qendra shëndetësore referuese e Stambollit Anatolian Side. Kardiologjia, Kirurgjia Kardiovaskulare, Gastroenterologjia, Hemodializa, Nefrologjia, Transplantimi i Organeve, IVF dhe Shëndeti Riprodhues, Ortopedia dhe Traumatologjia, Kirurgjia e Duarve dhe Mikrokirurgjia, Njësia e Terapisë Fizike dhe Rehabilitimit, Kirurgjia Thoracike (Klinika e Diagnostifikimit dhe Kancerit të Mushkërive të Mushkërive dhe Endokrinologjia) Ajo ka dalë në pah me shërbimet e saj në degë të veçanta si Sëmundjet Metabolike, Kirurgjia Plastike, Rindërtuese dhe Estetike, Sëmundjet e Syve, Kirurgjia Pediatrike.

Spitali Medicana Çamlıca u siguron pacientëve të shërbimit 113 shtretër, 7 salla operacioni, 35 shtretër të kujdesit intensiv dhe një kapacitet parkimi prej 100 vetura në një zonë të mbyllur prej 9,300 metrash katrorë.

Të gjitha shërbimet në Shërbimin e Emergjencave të Spitalit Medicana Çamlıca janë krijuar për të përmbushur nevojat e urgjencës dhe ambulatorit. Për situatat që kërkojnë operacione emergjente, ka 12 shtretër në total, 2 për fëmijë, 2 për ndërhyrje kirurgjikale, 1 për reanimacion (CPR), në Shërbimin e Urgjencës që ndodhet në të njëjtin kat me sallat e operacionit.

Spitali Medicana Çamlıca, i cili ofron shërbime shëndetësore të pakushtëzuara me qasjen e tij multidisiplinare dhe parimin e shërbimit të orientuar drejt pacientit në Shërbimet e Kujdesit Intensiv, ka 10 Kujdes Intensiv të Brendshëm, 6 Kujdes Intensiv Kirurgjik, 8 Kujdes Intensiv KVC, 4 Kujdes Intensiv Koronar dhe 7 të Porsalindur. Shërben me një kapacitet total shtrati prej 35, përfshirë krevatin për kujdes intensiv. Në njësitë e kujdesit intensiv me zona të pritjes, informacionit dhe pushimit për të afërmit e pacientit, ka edhe zona ku nënat do të informohen.

Qendra Ndërkombëtare e Pacientëve

Në Qendrën Ndërkombëtare të Pacientëve, Spitali Medicana Çamlıca, i cili ofron shërbim të pandërprerë 24/7 për pacientët nga jashtë, ka një sektor të veçantë të krijuar për pacientët ndërkombëtarë që vijnë për të marrë shërbime të diagnozës dhe trajtimit nga vende të ndryshme. Në departamentin që kryesisht anglisht, arabisht, rusisht dhe nëse është e nevojshme, shërben në të gjitha gjuhët; Pacientët nga jashtë janë bërë të ndjehen si në shtëpinë e tyre në të gjitha proceset e tyre në spital.

Progo Travel, Crowne Plaza Orel, Hilton Garden Inn Hotel, Hotel Mercure, Grand Eyüpoğlu Hotel, City Loft, Flora Suits janë ndër hotelet e kontraktuara në rajon dhe shërbimet e transportit, pritjes dhe akomodimit që kontraktohen nën garancinë e TÜRSAB.

T.R. Spitali Medicana Çamlıca, i cili ka një certifikatë të turizmit shëndetësor të lëshuar nga Ministria e Shëndetësisë; Ajo pret pacientë nga vende të tilla si Rusia, Azerbajxhani, Turkmenistani, Gjeorgjia, Uzbekistani, Kirgistani, Kazakistani, Ukraina, Rumania, Kosova, Gjermania, Irlanda, Zvicra, Italia, Libia, Tunizia, Iraku, Palestina, Katari, Australia, Somalia, Etiopia.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: Hapur 24 Orë
  • E diel: Hapur 24 Orë

Informacioni i Kontaktit