Medicana Cesme

Rreth Medicana Cesme

Medicana Health Group, një nga pionierët e sektorit privat të shëndetësisë turke, vazhdon të rritet me shëndetin. Medicana Health Group, ku më shumë se 4 milionë pacientë trajtohen çdo vit me 14 spitalet e saj në Turqi dhe investimet e rëndësishme në sektorin e shëndetësisë, do të sjellë një kuptim krejt të ri të shëndetit në rajon dhe turizmin me qendrën e re shëndetësore të vendosur në Çeşme. në qendër të turizmit

Si Medicana Health Group, pas Medicana International İzmir Hospital, duke krijuar një ekosistem shëndetësor për Rajonin e Egjeut me Medicana Çeşme; Ne synuam t’i shtonim vlerë rajonit me vlerat, ekspertizën dhe kompetencën tonë të korporatës të kombinuara me përvojën

Jemi në shërbimin tuaj për shëndetin e rajonit me arkitekturën e tij unike dhe konceptin e shërbimit miqësor, të dizajnuar në përputhje me teksturën e Çeşmes, duke marrë parasysh komoditetin e pacientëve dhe të afërmve të tyre.

Ata që jetojnë në Çeşme dhe gjeografinë e saj afër, mysafirë vendas dhe të huaj që preferojnë këtë rajon për pushimet e tyre, do të përjetojnë besimin dhe komoditetin e marrjes së shërbimit cilësor nga një markë kombëtare shëndetësore.

Me Spitalin tonë Ndërkombëtar Medicana të Izmirit, ne do të kryejmë shërbimin shëndetësor holistik që ofrojmë në Çeşme dhe rrethinat e tij me një perspektivë të kualifikuar dhe eksperte. Medicana Çeşme, e ndërtuar me të kuptuarit bazë të cilësisë së Medicana Health Group, përveç metodave multidisiplinare të diagnostikimit dhe trajtimit; në shërbimin tuaj për t’i shtuar shëndetin shëndetit të Çeşmes me sigurinë e pacientit, dhomat maksimale të rehatshme të pacientëve, zonat poliklinike, njësitë e diagnostikimit dhe diagnostikimit

Medicana Çeşme, e cila ka një sipërfaqe të mbyllur prej 3,500 metrash katrorë, është projektuar me kuptimin bazë të cilësisë së Medicana Health Group. Qendra, dhomat e pacientëve, ambientet e pritjes dhe poliklinikës, njësitë e diagnostikimit dhe diagnostikimit, ku ofrohen metoda multidisiplinare të diagnostikimit dhe trajtimit me sigurinë, komoditetin dhe cilësinë maksimale të pacientit, janë projektuar në bazë të pritshmërive të pacientëve dhe të afërmve të tyre.

Shatërvani Medicana në numra:

 • 3500 metra katror siperfaqe e mbyllur
 • Spital 4-katësh, 13 shtretër pacientësh
 • Dhoma e urgjencës me 10 shtretër vëzhgimi
 • 14 dhoma poliklinike
 • 2 salla operative të projektuara me infrastrukturë teknologjike të nivelit të lartë
 • 100 personel mjekësor dhe punonjës të kujdesit shëndetësor
 • MRI, tomografi, ekografi, radiografi, analiza laboratorike ku mund të vendosen të gjitha diagnozat dhe diagnozat

Shërbimet e ofruara të Medicana Çeşme

 • Teatrot operative të projektuara me infrastrukturë teknologjike të nivelit të lartë
 • Dhoma komode për pacientët
 • Stafi mjekësor akademik dhe personeli kompetent shëndetësor
 • Ne do të jemi në shërbimin tuaj me infrastrukturën moderne dhe moderne të pajisjeve teknologjike, ku mund të bëhet i gjithë diagnoza dhe trajtimi.

Medicana Cesme Medical Technologies

Të gjitha pajisjet dhe shërbimet tona teknologjike mjekësore që shërbejnë në proceset e diagnostikimit dhe diagnostikimit në Medicana Çeşme janë renditur më poshtë

 • MRI
 • Tomografia,
 • ultratinguj,
 • rreze x,
 • Ekzaminimet Laboratorike

Orë pune

 • clockE hënë – E shtunë: Hapur 24 Orë
 • E diel: Hapur 24 Orë

Informacioni i Kontaktit