Medicana Haznedar

Spitali Medicana Haznedar, i cili u vu në shërbim në 2011, ka një sipërfaqe të mbyllur prej rreth 3000 metrash katrorë. Në spitalin tonë, i cili i jep përparësi pacientit, të afërmve të pacientit dhe sigurisë së punonjësve, ne punojmë në përputhje të plotë me Standardet e Cilësisë së Shërbimit.

Spitali Medicana Haznedar është një spital që mban cilësi dhe rehati së bashku me mjekë specialistë, standarde shërbimi të orientuara drejt pacientit dhe kujdes efektiv të pacientit. Me vendndodhjen e tij qendrore, ajo është e vendosur në një pozicion që pacientët mund të arrijnë në çdo kohë. Ofron shërbim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë me stafin e tij me përvojë dhe dinamik të mjekut në departamentin e urgjencës.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: Hapur 24 Orë
  • E diel: Hapur 24 Orë

Informacioni i Kontaktit