Medicana International Ankara

Spitali Medicana International Ankara, i cili ka ofruar shërbime shëndetësore të klasit botëror që nga viti 2008, ka arritur të mbledhë të gjitha shërbimet shëndetësore të kryeqytetit nën një çati dhe është një nga investimet më të rëndësishme në sektorin shëndetësor.

Spitali Medicana International Ankara, i cili është një nga spitalet e pakta private në botë me teknologjinë e tij moderne dhe karakteristikat teknike, me një sipërfaqe të mbyllur prej 20 mijë metra katrorë, siguron transplantim organesh dhe indesh, onkologji rrezatimi, onkologji mjekësore, kardiologji, kirurgji kardiovaskulare, IVF, kirurgji bërthamore brenda kryeqytetit Ankara dhe rajoneve përreth. Hospitalshtë spitali i parë privat që përfshin mjekësi, shërbime shëndetësore urgjente 24 orë dhe shërbime të hemodializës.

Spitali Medicana International Ankara; transplantimi i organeve dhe indeve, onkologjia rrezatuese, onkologjia mjekësore, kardiologjia, kirurgjia kardiovaskulare, IVF, mjekësia bërthamore, gjinekologjia dhe obstetrika, shëndeti dhe sëmundjet pediatrike, syri, fyti i hundës së veshit, dermatologjia, kirurgjia plastike, estetika mjekësore (kozmetologjia), mjekësi e brendshme, ushqyerje dhe dietetikë, endokrinologji, kontroll, sëmundje të gjoksit, kirurgji torakale, urologji, ortopedi, terapi fizike dhe rehabilitim, gastroenterologji, shëndet oral dhe dentar, urgjencë, radiologji, laboratorë mjekësorë dhe kujdes intensiv koronar, kujdes intensiv CVC, zemër qendra shëndetësore, qendra e mbipeshes, qendra e limfedemës, qendra e dëgjimit dhe ekuilibrit, terapia nervore, radiologjia ndërhyrëse, qendra e gjirit, njësia e kujdesit në shtëpi, kujdesi intensiv neonatal, kujdesi i përgjithshëm intensiv dhe trajtimi i kancerit me një gamë të plotë të shërbimeve në të gjitha llojet e diagnozës dhe trajtimit.

Politika jonë e cilësisë është një filozofi që synon përmirësimin e vazhdueshëm të proceseve të biznesit dhe shërbimeve. Jep mësime nga pacientët dhe ankesa. Isshtë mënyra më efektive për të zhvilluar një kulturë të korporatave bazuar në përsosmëri, frymë ekipi, transparencë, përmirësim të vazhdueshëm dhe besueshmëri. Çdo personel që punon me konceptin e cilësisë miraton detyrën e ofrimit të shërbimit më të mirë shëndetësor në mënyrën më të mirë. Shtë garanci se praktikat janë etike dhe ligjore. Ai synon të mbajë pacientët dhe stafin në më së paku rrezik. Ai mbështet praktikat mjekësore të bazuara në prova dhe të azhurnuara, dhe shkëmbimin e informacionit të saktë me pacientët dhe të afërmit e tyre. Kjo bën të mundur krijimin e një politike efektive të auditimit.

Spitali Medicana International Ankara ofron shërbime në 50 degë me afërsisht 120 mjekë dhe 800 personel.

20.000 m2 Zonë e Mbyllur

Spitali Medicana International Ankara shërben me 207 shtretër në 20 mijë metra katrorë zonë të mbyllur, 8 salla operacioni, 26 shtretër vëzhgimi, 17 njësi të kujdesit intensiv të brendshëm dhe kirurgjik, 9 njësi të kujdesit intensiv KVC, 10 inkubatorë dhe 5 njësi të kujdesit intensiv koronar në kujdesin intensiv të porsalindurve. jep

Ai siguron mbështetje me kapacitet parkimi me 50 automjete dhe shërbim falas shërbëtor.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: Hapur 24 Orë
  • E diel: Hapur 24 Orë

Informacioni i Kontaktit