Medicana International İzmir

28 vjet përvojë në fushën e shëndetit në Turqi me një Grup vjetor të Shëndetit Medicana zbuloi se aftësia për të trajtuar pacientë më shumë se 2 milion, vazhdon të vendosë standarde për shërbimet e ardhshme shëndetësore. Stamboll, Ankara, Bursa, Konya, Samsun dhe që operojnë në Sivas 12 spitale dhe me investime të konsiderueshme në sektorin shëndetësor, renditja e 500 kompanive më të mira të Turqisë të vendosura në Grupin Shëndetësor Medicana, unaza e re Medicana e shtuar në zinxhirin e kujdesit shëndetësor International Izmir Hastanesi’yl vazhdon të rritet .

Spitali Medicana International Izmir, një nga komplekset shëndetësore më gjithëpërfshirëse në Rajonin e, synon të përsosë në shërbimet shëndetësore me teknologjinë e tij moderne mjekësore, stafin e fortë të mjekut akademik dhe arkitekturën e veçantë.

Si në të gjitha spitalet e Medicana Health Group, ai ofron shërbime shëndetësore në marrëveshje me SGK dhe kompanitë private të sigurimeve. Spitali Medicana International İzmir vendos lart si një qendër të rëndësishme në trajtimin e pacientëve ndërkombëtarë në fushat shëndetësore multidisiplinare.

Në Spitalin Medicana International Izmir, i cili u ndërtua me kuptimin themelor të cilësisë së Medicana Health Group dhe me një investim prej 110 milion dollarë, diagnoza multidisiplinare dhe metoda e trajtimit ofrohet me komoditet dhe cilësi maksimale. Në spital, i cili ndërthur arkitekturën e fundit të spitalit me komoditetin e hotelit; Zonat si dhomat e pacientëve, zonat e pritjes dhe poliklinikës, njësitë e diagnozës dhe diagnostikimit, parkingu dhe aksesi i urgjencës u planifikuan me përpikëri bazuar në pritjet e pacientëve dhe të afërmve të tyre.

Spitali Medicana International İzmir ofron shërbime me një kapacitet prej 75 shtretërish, 8 salla operacioni, 14 shtretër të kujdesit intensiv dhe një parkim prej 140 veturash.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: 08:30 – 17:30
  • E diel: Mbyllur

Informacioni i Kontaktit