Medicana International Stambolli

Medicana International Hospital Hospital ka një sipërfaqe të mbyllur prej 30000 m2. Përbëhet nga dy seksione të ndërlidhura, dyshemetë e pacientëve dhe dyshemetë poliklinike. Spitali ynë është ndërtuar me kapacitetin dhe tiparet teknike për t’i shërbyer pacientëve nga Stambolli, Trakia dhe Evropa.

Njësia e Kujdesit Intensiv dhe Kirurgjik Intensiv, Njësia e Kujdesit Intensiv të Kirurgjisë Kardiovaskulare, Kujdesi Intensiv Koronar dhe Njësia e Kujdesit Intensiv Neonatal janë hartuar duke përdorur teknologjinë e fundit dhe arkitekturën spitalore. CIP, VIP, dhomat standarde të pacientëve dhe dhomat e pacientëve me kujdes intensiv janë të pajisura me të gjitha sistemet ku kryhen procedurat dhe trajtimi mjekësor, duke i dhënë përparësi komoditetit të pacientit.

Spitali Medicana International Istanbul është një spital konkurrues për sa i përket vendndodhjes së tij, me anëtarët e fakultetit, personelin e mjekut, (kujdesi i përgjithshëm intensiv, CVC, i porsalinduri) infrastrukturën dhe pajisjet teknologjike, degët e specializuara dhe klinikat në sektorin ku shërbimet hoteliere janë në ballë.

30.000 m2 Zonë e Mbyllur

Spitali Medicana International Istanbul ka një kapacitet shtrati prej 30 mijë metra katrorë, 8 salla operacioni, 26 shtretër vëzhgimi, 17 njësi të kujdesit intensiv të brendshëm dhe kirurgjik, 9 njësi të kujdesit intensiv KVC, 10 inkubatorë dhe 5 shtretër të njësisë së kujdesit intensiv koronar në njësitë e kujdesit intensiv neonatal.

Ai siguron mbështetje me kapacitet parkimi me 50 automjete dhe shërbim falas shërbëtor.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: Hapur 24 Orë
  • E diel: Hapur 24 Orë

Informacioni i Kontaktit