Medicana Konya

Spitali privat Medicana Konya, i cili ka ofruar shërbime të kujdesit shëndetësor të klasit botëror që nga viti 2012, ka arritur të mbledhë të gjitha shërbimet e kujdesit shëndetësor nën një çati dhe është një nga investimet e rëndësishme në sektorin shëndetësor. Duke spikatur me teknologjinë e tij moderne dhe tiparet teknike, Spitali Privat Medicana Konya është spitali privat më i madh dhe më i plotë në rajon.

Përveç shërbimeve shëndetësore, një protokoll anëtarësie u nënshkrua me Universitetin KTO Karatay në 2015 në mënyrë që të plotësonte dhe mbështeste nevojat e arsimit, hulumtimit dhe aplikimit në fushën mjekësore. Kemi gjithsej 80 mjekë, përfshirë 32 Specialistë, 37 Staf Akademik, 8 Mjekë të Përgjithshëm, 1 Psikolog, 2 Dietologë.

30.000 m2 Zonë e Mbyllur

Spitali privat Medicana Konya, i cili është spitali më i plotë privat në një zonë të mbyllur prej 30.000 m2 me Kujdesin Intensiv dhe kapacitetin e tij të shtratit, plotëson nevojat e të gjithë rajonit me 100% norma të shfrytëzimit në njësitë e kujdesit intensiv dhe kujdesit intensiv neonatal.

Ka një kapacitet total prej 223 shtretërish me kujdes të përgjithshëm intensiv me 49 shtretër, kujdes intensiv të kirurgjisë kardiovaskulare me 7 shtretër, kujdes koronar koronar me 9 shtretër, njësi të kujdesit intensiv neonatal me 41 shtretër dhe 117 shtretër shërbimi.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: Hapur 24 Orë
  • E diel: Hapur 24 Orë

Informacioni i Kontaktit