Medicana Sivas

Spitali Medicana Sivas filloi të shërbejë në Janar 2015 në mënyrë që të sigurojë shërbime shëndetësore moderne dhe cilësore për Sivas dhe qytetet përreth. Spitali Medicana Sivas, një nga 15 spitalet e Medicana Health Group, i cili ka bërë një emër për veten me investimet e tij të konsiderueshme në sektorin shëndetësor, i shërben Sivas dhe rajonit të tij. E gjithë infrastruktura për ofrimin e shërbimeve është në dispozicion me standardet ndërkombëtare të kujdesit për pacientët, parkun e pajisjeve më të fundit dhe një gamë të gjerë të stafit akademik.

Ajo ofron shërbime në të gjitha degët kryesore duke përfshirë Shërbimin e Urgjencës 24/7, Dializën, Onkologjinë Mjekësore, Fazën e Tretë të Kujdesit Intensiv të Përgjithshëm, Shërbimet e Kujdesit Intensional Neonatal të Hapit të 3-të me njësi moderne të diagnozës dhe trajtimit me teknologji të përparuara mjekësore.

28.000 m2 Zonë e Mbyllur

Spitali Medicana Sivas shërben me një kapacitet prej 219 shtretërve, 7 sallave operacionale, 49 shtretërve të kujdesit intensiv, 15 shtretërve të kujdesit intensiv neonatal, 5 shtretërve të kujdesit intensiv KVC dhe 4 shtretërve të kujdesit intensiv koronar, 28 shtretërve vëzhgues në një zonë të mbyllur prej 28 mijë metrash katrorë. Spitali Medicana Sivas, i cili eliminon mungesën e kujdesit intensiv, i cili është një nga problemet e rëndësishme shëndetësore në Anatolinë Qendrore, me shtretërit e tij të zhvilluar, specifik dhe me kapacitet të lartë për kujdes intensiv, ofron shërbim me cilësi ndërkombëtare, me pajisjet më të fundit teknologjike, në vende të rehatshme, falë marrëveshjeve të bëra në çdo degë me SGK. ofron për shërbimin e.

Filloi të shërbejë me kapacitet 15 shtretër në njësinë e kujdesit intensiv neonatal me investimin e mjekut dhe pajisjes që ka bërë kohët e fundit. Kështu, Spitali Medicana Sivas, i cili pranon pacientë jo vetëm nga Anatolia Qendrore, por edhe nga shumë gjeografi, është bërë një nevojë e rëndësishme.

Së pari siguria e pacientit

Spitali Medicana Sivas, i cili adopton një qasje të orientuar drejt pacientit si në të gjitha spitalet brenda Grupit Shëndetësor Medicana, ofron rehati dhe cilësi maksimale në zonat e trajtimit. Ai merr si përparësi të drejtat, sigurinë dhe nevojat e pacientit. Ai synon të ofrojë shërbime të pandërprera, të bazuara në prova, të azhurnuara dhe me cilësi të lartë të kujdesit shëndetësor, duke marrë parasysh zhvillimet dhe vlerat etike.

Shërbim Bashkëkohor në Çdo Degë

Spitali Medicana Sivas, i cili është pozicionuar si një spital me qëllim të përgjithshëm, ofron shërbim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë në çdo degë të mjekësisë. Vendndodhja e spitalit, e cila është projektuar me një kuptim që siguria dhe rehatia e pacientit është në QENDER duke marrë parasysh nevojat shëndetësore të rajonit, dhe që do të shërbejë në çdo fushë të mjekësisë, dhe mundësitë që ai ofron për njerëzit e rajonit tërheq vëmendjen.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: Hapur 24 Orë
  • E diel: Hapur 24 Orë

Informacioni i Kontaktit