Mesoterapia

Messhtë mesoterapia e flokëve në të cilën injektohen në doza të vogla vitamina dhe minerale të ndryshme të nevojshme për flokët dhe ilaçet që përshpejtojnë qarkullimin e gjakut. Mesoterapia është një metodë ndihmëse që synon të ndalojë ose kontrollojë humbjen e flokëve. Kuptimi leksikor i mesoterapisë është një trajtim i injektuar në shtresën e mesme të dermës. Trajtimi bazohet në infuzion të një sasie të vogël të përbërësit aktiv. Kjo metodë përdoret për fytyrën dhe lëkurën e kokës.

Meqenëse substancat që mungojnë jepen direkt në gjëndrën e flokëve në doza të vogla, mesoterapia pritet të rezultojë në një kohë të shkurtër. Mesoterapia e flokëve mund të aplikohet në nivel lokal; Metabolizmi qelizor stimulohet në zonën e synuar dhe rënia e flokëve ndalet, cilësia e flokëve ekzistues rritet dhe aktivizohet rritja e flokëve.

Mesoterapia mund të ndihmojë në humbjen e flokëve të shkaktuar nga stresi ose sëmundjet metabolike ose nga natyra sezonale, ose humbja e flokëve që fillon papritmas pas shtatzënisë. Procesi zgjat rreth 20-25 minuta. Në varësi të ashpërsisë së rënies së flokëve, jepen tetë seanca në interval një javë. Një cikël përfshin mesoterapinë e dhënë një herë në javë për 5 seancat e para dhe çdo 15 ditë për 4 seancat e fundit. Nëse kërkohet trajtim i mëtejshëm, ai mund të përsëritet çdo 15 ditë ose në muaj për 2 seancat e fundit. Rezultatet e dëshiruara mund të shihen pas 5-7 seancash. Duhen dy muaj për të parë rezultatet paraprake.

Orë pune

 • clockE hënë – e shtunë : 09:00–18:00
  E diel   : Mbyllur

Marr informacion

Ju mund të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me spitalin dhe departamentet tona.

Na telefononi

Formulari i emërimit

  Formular Konsultimi Falas

  user-3
  email-2
  smartphone
  birthday-cake-with-candle
  placeholder-2