Prof. Dr. Murat Tuncer

Prof. Dr. Murat Tuncer

Nefrologji

Spitali : Spitali Medicana Camlica, Stamboll

Tıbbi Birim :Nefroloji

Titulli :Prof. Dr.

Emri Mbiemri : Murat Tuncer, Nefrologji

Fakulteti i Mjekësisë dhe Viti i Diplomimit : Universiteti Hacettepe Fakulteti Anglisht i Mjekësisë 1992

Vendi dhe viti i trajnimit të specializimit
 • skip-track2Mjekësia e Brendshme 1998
Eksperiencë profesionale:
  • skip-track2Universiteti Akdeniz Departamenti i Mjekësisë së Brendshme, 2001-2003
  • skip-track2Drejtoria Mjekësore e Qendrës së Transplantit të Organeve në Universitetin Akdeniz 2000-2008
  • skip-track2Departamenti i Nefrologjisë i Universitetit Akdeniz, 15 Prill 2003-Shtator 2008
  • skip-track2Kemerburgaz Universitesi 1 Kasim 2013- 1.Kasım 2016
  • skip-track22008-2015 Themeluesi dhe Drejtori Mjekësor i Transplantit të Organeve Medikalpark Antalya
  • skip-track2Universiteti Kemerburgaz 1 nëntor 2013 – 1 nëntor 2016
  • skip-track22015-2017 Drejtori Mjekësor i Transplantit të Veshkave në Spitalin Memorial Ataşehir
  • skip-track22017- Spitalet Medicana International Istanbul, Medicana Bahçelievler dhe Medicana Çamlıca

 

Interesat mjekësore:
bottom
  • check-mark-1Transplantimi i veshkave në indin e parë Universiteti Akdeniz në Turqi – 2000
  • check-mark-1Transplantimi i veshkave i papërputhshëm i grupit të gjakut në Universitetin Akdeniz në Turqi – 2005
  • check-mark-1Programi i parë i suksesshëm i transplantimit të veshkave + pankreasit Universiteti Akdeniz në Turqi – 2007
  • check-mark-1Transplantimi nga dhuruesi i parë pozitiv i Hepatitit B te marrësi negativ i Hepatitit B në botë Universiteti Akdeniz world – 2001
  • check-mark-1Transplantimi i parë FMF nga një transportues donatorësh në Universitetin Türkiye Akdeniz – 2003
  • check-mark-1Transplanti i parë simultan i veshkave + operacioni i bajpasit koronar në botë Medicalpark Antalya – 2012
  • check-mark-1Transplantimi i parë ndërkombëtar në botë Medicalpark Antalya – 2013
Procesi i veçuar:
bottom
  • check-mark-1Transplanti i organeve
  • check-mark-1Dializë
  • check-mark-1Hipensioni arterial
  • check-mark-1Glomerulonefritet

Doktoret tane