Prof. Dr. Necmettin Kutlu

Prof. Dr. Necmettin Kutlu

Kirurgjia Plastike, Rindërtuese dhe Estetike

Spital : Spitali Ndërkombëtar i Medicana, Stamboll

Njësia Mjekësore :Kirurgjia Plastike, Rindërtuese dhe Estetike

Titulli :Prof. Dr.

Emri Mbiemri :Necmettin Kutlu, Kirurgjia Plastike, Rindërtuese dhe Estetike

Fakulteti i Mjekësisë dhe Viti : Universiteti i Stambollit Fakulteti i Mjekësisë / 1982

Vendi dhe viti i trajnimit të specializimit
 • skip-track2Fakulteti i Mjekësisë në Ankara / 1991
Eksperiencë profesionale:
  • skip-track2Medicana International Hospital Hospital (Kirurgjia Rindërtuese Plastike dhe Estetike)
  • skip-track2Universiteti Teknik Karadeniz
  • skip-track2Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Okmeydanı

 

Interesat mjekësore:
bottom
  • check-mark-1Kirurgjia Estetike dhe Rindërtuese
  • check-mark-1Kirurgjia e duarve
  • check-mark-1Kirurgjia Maksilofaciale

Doktoret tane