Okan Özkunt

Doç. Dr. Okan Özkunt

Ortopedi dhe Traumatologji

Spitali : Medicana Bahçelievler

Njësia Mjekësore :Ortopedi dhe Traumatologji

Titulli :Doç. Dr.

Emer Mbiemer : Okan Özkunt, Ortopedi Traumatologji

Diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë dhe Viti : Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Dokuz Eylul 2006

Vendi dhe Viti i Trajnimit të Specializimit
 • skip-track2Universiteti i Stambollit, Fakulteti i Mjekësisë në Stamboll, Departamenti i Ortopedisë dhe Traumatologjisë. 2011
Eksperiencë profesionale
  • skip-track2Universiteti i Stambollit, Fakulteti i Mjekësisë në Stamboll, Departamenti i Ortopedisë dhe Traumatologjisë. 2011
  • skip-track2Ortopedia dhe Traumatologjia e Spitalit Shtetëror të Burgut Silivri 2014
  • skip-track2Universiteti i Kalifornisë, Shkolla e Mjekësisë e San Franciskos, Qendra e Shtyllës (Deformimi i Shtyllës kurrizore të të rriturve) 2015
  • skip-track2Ortopedi dhe Traumatologji Spitali Atakent University Atakent 2017
  • skip-track2Spitali Universitar Medipol Sefakoy 2018
  • skip-track2Spitali Universitar İstinye Liv 2019
  • skip-track2Spitali i Shërbimit Memorial 2020
  • skip-track2Spitali Medicana Bahçelievler 2020

 

İnteresat Mjekesore
bottom
  • check-mark-1Kirurgjija e Shtylles Kurrizore
  • check-mark-1Ortopedi Pediatrike
  • check-mark-1Kirurgjija Sportive
  • check-mark-1Kirurgjia e Rindërtimit të Përbashkët të Të Rriturve
  • check-mark-1Kirurgjija e kyçit te kembeve
Transaksion i veçuar
bottom
  • check-mark-1Skolijoz,
  • check-mark-1Kifoz,
  • check-mark-1Kirurgjija e kanaleve te ngushte
  • check-mark-1Discektomi mikroskopike
  • check-mark-1Zgjatja Trupore
  • check-mark-1Kirurgjija e Deformimit
  • check-mark-1Operacionet e zhvendosjes së klubeve dhe kongjenitale të ijëve
  • check-mark-1Operacionet artroskopike të shpatullave, gjurit, ijeve dhe kyçit të këmbës
  • check-mark-1Artroplastika e gjurit-ijeve-shpatull (Aplikimet e protezës)
  • check-mark-1Kirurgji Hallux valgus
Publikime Shkencore
bottom
  • check-mark-1Artikuj të botuar në më shumë se 50 revista ndërkombëtare dhe kombëtare

Doktoret tane