fbpx

Otoplastika

kulak-cerrahisi-medicana
Otoplastika është një operacion që riformulon veshët për të përmirësuar pamjen e tyre. Veshët mund të riformohen në mënyrë kirurgjikale, të tkurren në madhësi ose të bëhen më simetrike.

Otoplastika

Otoplastika është një nga procedurat më të zakonshme për fëmijët mbi moshën pesë vjeç. Otoplastika nuk e ndryshon dëgjimin.


Kirurgët përdorin teknika të ndryshme për të riformuar dhe rimodeluar butësisht veshin dhe për të krijuar një kontur natyror tre-dimensional.
Kirurgjia e veshit zakonisht zgjat rreth dy deri në tre orë, por procedurat komplekse mund të zgjasin më shumë.

Lajmet e fundit të shëndetit

Mund të na kontaktoni.

Forma e Këshillimit Falas[dynamictext* your-subject “CF7_get_post_var key=’title'”]


Medicana Healthpoint

Successfull stories
and happy patients

​Our mission is to offer high quality healthcare services to all patients from every segment of society, serve our country by creating employment opportunities in healthcare sector, and to ensure continuous development of our employees by creating a happy and safe working environment for them.

//