ÇFARË ËSHTË P SHOT? ÇFARË ËSHTË OPERACIONI?

Është një aplikim që përdor teknologjinë PRP Platelet Rich Plasma për të përmirësuar fuqinë seksuale mashkullore. është një injeksion pa dhimbje në penis. P-shot është e vetmja metodë jo kirurgjikale që jo vetëm që rrit forcën seksuale, por edhe rrit madhësinë e penisit dhe rrit performancën.

ÇFARË ËSHTË E PËRDORUR? ÇFARË DO TË bëjë?• P-shot është një procedurë moderne mjekësore që në mënyrë efektive shëron problemet e shërimit.
• P-shot është një metodë PRP që u ofron njerëzve përmirësime të qëndrueshme në punën seksuale.
• Efektet më të gjata, më të vështira dhe më të qëndrueshme, Zgjerimi i penisit të provuar shkencërisht • Rritja e fuqisë seksuale. (Mund të përjetoni marrëdhënie seksuale më gjatë)
• Ndihmon në reduktimin e problemeve që lidhen me derdhjen e parakohshme.
• Ofron ndjenjë më të mirë seksuale dhe ndjesi më të madhe të kënaqësisë.
• Ndihmon në dëmtimin e vetëvlerësimit për shkak të problemeve seksuale

KUSH ËSHTË I PËRSHTATSHËM? KUSH ËSHTË MADE?Një në dy burra të moshës 35-65 vjeç përjeton mosfunksion në të ngrerë ose probleme të tjera seksuale.P-shot është projektuar për t'i ndihmuar këta njerëz. Çdo njeri që dëshiron rritjen e performancës seksuale, dëshiron të zgjerojë penisin e tij ose dëshiron një përfitim më të mirë të jetës seksuale nga kjo procedurë.

SI KTHEHET NË JETËN NORMALE PAS PROCESIT?Ju do të ktheheni në jetën tuaj të përditshme menjëherë pas procedurës dhe jeta juaj e re seksuale do të fillojë ditën tjetër. Në kushtet e mosfunksionimit erektil (impotencë / mosfunksionim ngrerë), ju filloni të shihni rezultatet e p-shot - pothuajse menjëherë. Zotërinjtë që bënin aplikimin deklaruan se kishin një marrëdhënie më të mirë seksuale kur ata shkuan në shtëpi atë ditë.