P-SHOT

ÇFAR IS SHT-P-SHOT? CILI ISSHT PROCESI?

PRP Platelet është një aplikacion që përdor teknologjinë Rich Plasma për të përmirësuar fuqinë seksuale mashkullore. Eshte  një injeksion pa dhimbje në penis. P-shot është metoda e vetme jo-kirurgjikale që jo vetëm rrit fuqinë seksuale, por gjithashtu rrit madhësinë e penisit dhe rrit performancën.

Per c fare perdoret dhe c fare rezultate ka ?

  • check-mark-1P-shot është një procedurë moderne mjekësore që trajton në mënyrë efektive problemin e forcimit.
  • check-mark-1P – shot është një metodë PRP që ofron përmirësime të përhershme në performancën seksuale të burrave.
  • check-mark-1Ereksioni më i gjatë, më i vështirë dhe i qëndrueshëm, Rritja e penisit e vërtetuar shkencërisht
  • check-mark-1Rritja e potencës seksuale. (Mund të keni marrëdhënie seksuale më të gjata)
  • check-mark-1Ndihmon në zvogëlimin e problemeve që lidhen me derdhjen e parakohshme (derdhje e parakohshme).
  • check-mark-1Siguron ndjenjë më të mirë seksuale dhe kënaqësi të shtuar.
  • check-mark-1Ju ndihmon të fitoni vetëbesimin tuaj të dëmtuar nga problemet seksuale.

Kush pacıent jane te pershtatshem  per kete proces ?

Një në çdo dy burra midis moshës 35 dhe 65 vjeç do të përjetojë mosfunksionim erektil ose probleme të tjera seksuale. P-shot është krijuar për të ndihmuar këta njerëz. Çdo burrë që dëshiron rritjen e performancës seksuale, dëshiron të zmadhojë penisin e tij ose dëshiron një jetë më të mirë seksuale nga kjo procedurë.

SI  eshte  KTHIMI i pacıentıt ne jeten normale   PAS PROCESIT?

Menjëherë pas procedurës, ju do të ktheheni në jetën tuaj të përditshme dhe jeta juaj e re seksuale do të fillojë të nesërmen. Ju filloni të shihni rezultatet e P-shot pothuajse menjëherë në drejtim të mosfunksionimit erektil (problemi i impotencës / ereksionit). Zotërinjtë që bënë aplikimin thanë se ata kishin një marrëdhënie seksuale më të mirë kur shkuan në shtëpi atë ditë.

Orë pune

 • clockE hënë – e shtunë : 09:00–18:00
  E diel   : Mbyllur

Marr informacion

Ju mund të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me spitalin dhe departamentet tona.

Na telefononi

Formulari i emërimit

  Formular Konsultimi Falas

  user-3
  email-2
  smartphone
  birthday-cake-with-candle
  placeholder-2