M.D. Professor of Medicine Peykan Türkçüoğlu

Prof. Dr. Peykan Türkçüoğlu

Sëmundjet e syve

Spital : Spitali Medicana Camlica, Stamboll

Njësia mjekësore :Sëmundjet e syve

Titulli :Prof. Dr.

Emri mbiemri : Peykan Türkçüoğlu, Sëmundjet e syve

Fakulteti i Mjekësisë dhe viti i diplomimit : Universiteti Hacettepe Fakulteti i Mjekësisë

Vendi dhe viti i trajnimit të specializimit
 • skip-track2Universiteti Hacettepe Sëmundjet e Sytë 2003
Eksperiencë profesionale
 • skip-track21999-2003 Fakulteti i Mjekësisë Universiteti Hacettepe Dr. Ar Shiko.
 • skip-track22004-2005 Spitali Ushtarak Sivas Tbp. Astğm.
 • skip-track22005-2006 Instruktor i Universitetit Fırat i Fakultetit të Mjekësisë.
 • skip-track22006-2007 Asistent i Fakultetit të Mjekësisë F Universityrat.
 • skip-track22007-2008 Asistent Universiteti i Fakultetit të Mjekësisë İnönü.
 • skip-track22008-2010 Fakulteti i Mjekësisë Universiteti İnönü Assoc. Dr.
 • skip-track22009-2010 Spitali Johns Hopkins, Instituti i Syrit Wilmer, Departamenti Vitreoretinal dhe Mjekësor i Retinës
 • skip-track22010- G Hospitalznuru Spitali i Syrit / Gaziantep Assoc. Dr.
 • skip-track22015- Universiteti Biruni / Stamboll Prof. Dr.

Interesat mjekësore
bottom
  • check-mark-1Traumat e syve
  • check-mark-1Kirurgjia Vitreoretinale dhe Retina e Mjekësisë
  • check-mark-1Katarkati
  • check-mark-1Uveit
  • check-mark-1Shtemberimi i syve
  • check-mark-1Dembelimi i syve
  • check-mark-1Lazer