Politika e Cookies

Politika e Cookies

Cookies janë skedarë të vegjël të dhënash të vendosur në kompjuterin tuaj nga serveri i internetit përmes shfletuesit tuaj. Kur vendoset një lidhje midis shfletuesit tuaj dhe serverit, faqja ju njeh përmes cookies. Qëllimi i përdorimit të cookies është të sigurojë lehtësi për përdoruesin që viziton faqen e internetit. Ekzistojnë katër lloje të cookies sipas qëllimeve të përdorimit: Cookies të Sesionit, Cookie të Performancës, Cookie Funksionale dhe Reklamim dhe Cookies të Palëve të Treta. Medicana Health Point përdor cookies të sesionit dhe cookies të performancës në faqet e saj të internetit. Biskotat e sesionit janë cookies të përkohshme që ruhen në shfletuesin e përdoruesit derisa të largohen nga faqja e internetit e Medicana Health Point. Në anën tjetër, cookies të përhershme janë cookies që mbeten në shfletuesin e përdoruesit, përveç nëse ato fshihen nga përdoruesi. Jetëgjatësia e cookies ndryshon në varësi të cilësimeve të shfletuesit të bëra nga përdoruesi.

Lloji i Cookies

Cookies të Sesionit
Cookies të Performancës
Biskota Funksionale
Cookies për Reklamim Dhe Palë të Treta

Funksioni i Cookies

Këto lloje të cookies janë të nevojshme që faqja e Medicana Health Point të funksionojë si duhet. Këto cookies mundësojnë që faqja e internetit të vizitohet dhe të përfitojë nga veçoritë e saj. Cookie-t e sesionit përdoren për të lëvizur informacionin midis faqeve në faqen e internetit dhe për të shmangur nevojën për të ri-futur informacionin.

Këto cookies mbledhin informacion në lidhje me frekuencën e vizitave në faqet, çdo mesazh përkatës gabimi, kohën e kaluar në faqe dhe mënyrën se si përdoruesi përdor faqen e internetit. Me këtë informacion, performanca e faqes në internet rritet.

Me anë të këtyre cookies, sigurohet që opsionet që përdoruesi ka bërë brenda faqes të mbahen mend, duke i dhënë kështu lehtësi përdoruesit. Me anë të këtyre cookies, përdoruesve u sigurohet veçori të përparuara të uebit.

Këto cookies përdoren nga cookies të shitësve të palëve të treta në mënyrë që të përdoren disa funksione në faqet e internetit.

Në përgjithësi, shfletuesit e internetit janë të paracaktuar për të pranuar automatikisht cookies. Shfletuesit mund të vendosen për të bllokuar cookies ose për të njoftuar përdoruesin kur një cookie dërgohet në pajisje. Meqenëse menaxhimi i cookies ndryshon nga shfletuesi në shfletues, ju mund të shikoni në menunë e ndihmës së shfletuesit për informacion të detajuar.