Qendra Mjekësore Medicana Camlica

Medicana Health Group u krijua në 2015 në Anatolian Side të Stambollit me vizionin dhe misionin e ofrimit të shërbimit VIP. Qendra, e cila u krijua për të ofruar shërbime të kujdesit shëndetësor në mënyrë më të qetë, spikat me shërbimet e saj në degë të tilla si Sëmundjet e Syrit, Kirurgjia Plastike, Rindërtuese dhe Estetike, Estetika Mjekësore, Dermatologjia, Shëndeti oral dhe dentar, Psikiatria dhe Kirurgjia e Përgjithshme.

Qendra Mjekësore Medicana Camlica ndodhet 50 metra larg Spitalit Medicana Camlica. Ajo u shërben pacientëve të saj me një kapacitet prej 2 dhomave të operacionit, 1 dhomë të lindjes, 7 shtretër dhe 4 dhoma për kujdesin e flokëve (mbjelljen e flokëve) në një zonë të mbyllur prej 3,000 metrash katrorë.

Medicana Çamlıca Medical Center, e cila gjithashtu ofron shërbime për pacientët që vijnë nga jashtë në Qendrën Ndërkombëtare të Pacientëve, ofron të gjitha lehtësitë e nevojshme për pacientët ndërkombëtarë që vijnë për të marrë shërbime të diagnozës dhe trajtimit nga vende të ndryshme. Kryesisht; Në qendër ku anglisht, arabisht, rusisht dhe të gjitha gjuhët janë në dispozicion nëse është e nevojshme; Pacientët që vijnë nga jashtë mbështeten në të gjitha proceset brenda qendrës mjekësore. Gjithashtu sigurohet mbështetje për hotelet e kontraktuara në rajon dhe shërbimet e transportit, mikpritjes dhe akomodimit nën garancinë e TÜRSAB.

Qendra Mjekësore Medicana Çamlıca; Ajo pret pacientë nga vende të tilla si Rusia, Azerbajxhani, Turkmenistani, Gjeorgjia, Uzbekistani, Kirgistani, Kazakistani, Ukraina, Rumania, Kosova, Gjermania, Irlanda, Zvicra, Italia, Libia, Tunizia, Iraku, Palestina, Katari, Australia, Somalia, Etiopia.

Dhomat e Qendrës Mjekësore Medicana Çamlıca

Medicana Çamlıca Medical Center ka 6 dhoma standarde dhe 1 suitë për të përmbushur nevojat e pacientëve dhe të afërmve të tyre. Dhomat e saj të bollshme janë të përgatitura për të përmbushur nevojat themelore të pacientëve dhe të afërmve të tyre. Në dhomat ku ofrohen shërbime të tilla si minibar, televizion, internet dhe kasafortë private, ka një vend të dyfishtë, një broshurë informacioni kundër rrezikut të rënies, një sistem thirrjeje infermiere në tualetet dhe banjat, ku mund të pushojnë edhe të afërmit e pacientëve.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: 08:30 – 17:30
  • E diel: Mbyllur

Informacioni i Kontaktit