fbpx

Forma e Këshillimit Falas[dynamictext* your-subject “CF7_get_post_var key=’title'”]


Stafi profesional

Spitalet përdorin një larmi profesionesh shëndetësore për të ofruar shërbime kompetente, etike dhe profesionale. Shtë thelbësore që të gjitha profesionet të punojnë në mënyrë të integruar për të ofruar një kujdes cilësor të përqendruar tek pacientët.

Mime të përballueshme

Ne vazhdojmë të ofrojmë shërbime të përballueshme me cilësi më të lartë dhe higjenë në të gjitha çështjet shëndetësore. Ne punojmë me shërbim të besueshëm, staf ekspert dhe politikë të arsyeshme të çmimeve.

Shërbime të shkëlqyera

Në Medicana; Ne ofrojmë shërbime në më shumë se 100 degë me 13 spitale. Si spital ndërkombëtar; ne gjithmonë ofrojmë shërbim për pacientët tanë vendas dhe ndërkombëtarë.

Mbështetje

Para dhe pas operacionit; Ekipi ynë i ekspertëve vazhdon t’ju shërbejë. Ju mund të na kontaktoni duke plotësuar formularin më lart për të gjitha pyetjet dhe emërimet tuaja.

Canfarë mund t'ju ofrojmë?

Një gamë e gjerë
shërbimesh mjekësore

medicana-transfer

Takim[dynamictext* your-subject “CF7_get_post_var key=’title'”]


Keni një pyetje?

Plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontaktojmë.

Na ndiq

Medicana Healthpoint

4 hapa drejt një transplantimi të flokëve

Vlerësoni vendndodhjen e humbjes së flokëve dhe shtrirjen e humbjes

Duke kuptuar se sa flokë kanë humbur, mjeku do të ketë një ide të mirë se sa flokë do të duhet të shartohen, ku duhet të implantohen, dhe sa procedura mund të jenë të nevojshme.

Vendosni për strategjinë më të mirë për shartim

Në varësi të masës së humbjes së flokëve dhe preferencave personale të pacientit, mjeku do të zgjedhë procedurën më të përshtatshme të shartimit.

Kërkoni zonën që do të marrë transplantimet e flokëve

Kjo fazë e rëndësishme është kur linja e re e flokëve është "projektuar" me input nga pacienti dhe me përvojën e kirurgut. Zona që do të marrë shartime është tërhequr për referencë gjatë procesit të transplantimit.

Jepet ilaçet numbing dhe një qetësues i butë

Asnjë anestezi e përgjithshme nuk është e nevojshme gjatë procedurës - vetëm ilaçet e mpirë (anestezi lokale) i administrohet pacientit, i ngjashëm me atë që përdoret nga dentistët. Një qetësues i butë oral mund të sigurohet që të ndihmojë në qetësimin e pacientit nëse është e nevojshme.

Graftet e flokëve pastrohen dhe dezinfektohen

Një zonë e pastër dhe e dezinfektuar e bën më të lehtë nxjerrjen e shartimeve në mënyrë të sigurt.
Rrëshqitjet janë nxjerrë përmes dy metodave të ndryshme:
Metoda e shiritit
Një rrip i lëkurës me folikuj të shëndetshëm hiqet kirurgjikalisht nga një zonë e fshehtë, zakonisht pjesa e pasme e kokës.
Prerja është e mbyllur pa dhimbje me qepje ose sende.
Metoda FUE
Grupimet e folikulave hiqen duke grushtuar vrima të vogla në sipërfaqen e kokës së donatorëve.
Këto vrima të cekëta të grushtave shpërndahen në mënyrë të barabartë në të gjithë zonën e donatorëve duke lënë plagë të vogla.

Shartesat përgatiten nën mikroskop për t'u bërë "njësi folikulare" që janë gati për implantim.

Unitdo njësi folikulare përmban një grup prej 1 deri 4 folikuj të shëndetshëm dhe të gjallë.

Qindra ose mijëra nga këto njësi folikulare janë implantuar në zonën e demarkuar.

Ekipi ynë

Ne jemi gjithmonë të gatshëm për ju si Medicana Health Point me stafin tonë ekspert dhe ekipin profesional. Sot, Medicana Health Group, e cila ushtron aktivitetet e saj veçanërisht në Stamboll dhe Ankara, vazhdimisht ofron shërbimet më të përparuara të kujdesit shëndetësor në të gjitha aspektet e shëndetit në Konya, Samsun, Sivas dhe Bursa përmes 13 spitaleve të saj dhe mesatarisht 6500 punonjës.

medicana Chief Physician oğuzhan cücü
medicana hair roots

Dr.Öğr.Üyesi Oğuzhan Cücü

mjeku kryesor - transplantimi i flokëve

medicana plastik cerrahi engin yücel
pilastic surgery

Op.Dr. Ergin Yücel

Kirurgji plastike dhe estetike

medicana düzgün korkmaz
ivf-medicana

Dr.Öğr.Üyesi Düzgün Korkmaz

IVF

medicana doktor tolga akman
medicana uroloji

Prof.Dr. Tolga Akman

urologji

Medicana Healthpoint

Lajmet e fundit të Medicare

Client Logo

"The services and qualities were according to what they sent me on WhatsApp. The doctor was a very nice man and translator was such a helpful young man. Even he took me to a shopping centre and interpreted for me. The only bothering issue was waiting two hours to register my name ibn system and then go for the blood tests. The people at the counter were a bit slow in their actions."

Kevin Calson
Client Logo

"I came there for hair transplant, ı am happy with result, they check the head photos regularly. postpurchase service is perfect"

Yahia Khaled
Client Logo

"cant say how happy I am from Medicana, Almost everything was considered by their support team. he only bothering problem was finding the transfer in my arrival at the airport. iwas wandering for two hours to fin the transfer. at last I called my translator and he was very usefull to me during 5 days in Istanbul. without him it would have been a disaster."

Asad Khan

Kontakt

Medicana Health Point; 13 hospitals, 6000 staff and more than 100 branches at your service..

Thirrni për ne!

+90 539 593 63 81
Please call us for all your questions and appointments.

Që nga viti 1992, Medicana Health Group vazhdon përparimin e saj në rrugën e përcaktimit të standardeve të shërbimeve të ardhshme të kujdesit shëndetësor.