fbpx
Humbja e flokëve dhe çrregullime të tjera të kokës janë arsyet kryesore. Kapilarët që ushqehen me folikulet e flokëve mbajnë agjentët strukturues të nevojshëm nga qarkullimi i gjakut në folikulet e flokëve.

Gjaku ynë është një lëng që jeton vazhdimisht në lëvizje. Ky lëng përbëhet nga dy pjesë themelore. Plasma dhe qelizat formojnë këto dy pjesë. Sot, për fat të keq, ka shumë faktorë që do të parandalojnë ushqimin që duhen folikulet e flokëve. Ndërsa faktorët gjenetikë, çrregullimet e qarkullimit të gjakut dhe plakja janë faktorët kryesorë të faktorëve personalë, faktorët e mjedisit mund të vlerësohen në lëndë të tilla si pirja e duhanit, ushqimi i pabalancuar dhe produktet kozmetike të përdorura. Ekziston mesatarisht 5-6 litra gjak në trupın e njerıut 50-60% e këtij gjaku është një plazmë e lëngët. 40-50% të tjerë përbëhen nga qeliza. Qelizat kryesore të gjakut janë qelizat e kuqe të gjakut (eritrocitet) dhe qelizat e bardha të gjakut (trombocitet). Kjo shtresë gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në shërimin e plagëve. Falë funksionit të trombociteve, formohen indet e reja.

Kur guaska bie në plagë, shohim se lëkura ri-formohet në pjesën e poshtme. Kjo fuqi e trombociteve përdoret tani në shumë fusha të mjekësisë. Gjaku juaj është gati të të marrë përsëri. Folıkulat e juaja të flokëve që janë vrarë kohët e fundit nga trajtimi PRP dhe fillesat e flokëve që bëhen flokë të dobësuar do të ringjallen dhe flokët tuaj do të shërohen. Çrregullime të qarkullimit të gjakut plakja e produkteve të duhanit kozmetike të përdorura në ushqimin e pabalancuar. Trajtimi i flokëve të PRP bazohet në parimin e eliminimit të humbjes së flokëve të shkaktuar nga këto gjendje të pafavorshme si zbokthi i vajit duke transferuar substancat restauruese të pranishme në gjakun e vet zonës së flokëve. Këto materiale restauruese dhe strukturuese, të cilat i quajmë faktori i rritjes në gjak, ndahen dhe injektohen në kokë.

Dallimi më i madh në krahasim me injektimet e tjera të kryera deri më tani është se ajo tregon efektet e trajtimit të PRP-së me sesionin e parë. Baza e kësaj kërkese bazohet në rigjenerimin e indeve. Ky proces zgjat 30 minuta dhe nuk shkakton ndonjë dhimbje. Personi që ka bërë aplikacionin mund të kthehet në jetën normale menjëherë. Aplikimi kryhet një herë në muaj për 3 muaj. Atëherë mjafton të aplikohet një herë në vit.

+90 (539) 593 63 81