Transplanti I Palcës Së Eshtrave

Bone Marrow Transplant Medicana

Çfarë është leuçemia?

leucemia; kanceri i gjakut. Leukemia ndodh kur qelizat normalisht në trupin tonë shumohen në mënyrë anormale, duke zëvendësuar qelizat normale në palcën e eshtrave dhe duke mbuluar plotësisht palcën e eshtrave. Prandaj, anemia shfaqet te pacientët. Ndërsa qelizat mbrojtëse ulen në trup, tendenca për infeksione rritet.

Transplanti I Palcës Së Eshtrave

Në pacientët nën 45 vjeç, transplantimi i palcës së eshtrave preferohet nëse nuk ka përgjigje në terapinë e shpëtimit. Qelizat burimore në palcën e eshtrave janë qelizat kryesore që lejojnë formimin e qelizave në gjakun tonë. Këto qeliza mblidhen me një pajisje dhe ruhen në njësinë e aferezës deri në ditën e transplantimit të qelizave burimore.

Lajmet e fundit të shëndetit

Mund të na kontaktoni.

Forma e Këshillimit Falas[dynamictext* your-subject “CF7_get_post_var key=’title'”]


Medicana Healthpoint

Successfull stories
and happy patients

​Our mission is to offer high quality healthcare services to all patients from every segment of society, serve our country by creating employment opportunities in healthcare sector, and to ensure continuous development of our employees by creating a happy and safe working environment for them.

//