Doç. Dr. Uğur Ekici

Doç. Dr. Uğur Ekici

Kirurgjia e Përgjithshme

Spitali : Spitali Medicana Bahçelievler, Stamboll

Njësia Mjekësore :Kirurgjia e Përgjithshme

Titulli :Asoc. Dr.

Emri mbiemri : Uğur Ekici, Kirurgjia e Përgjithshme

Fakulteti i Mjekësisë dhe viti i diplomimit : Universiteti Erciyes Fakulteti i Mjekësisë / 2000

Vendi dhe viti i trajnimit të specializimit
 • skip-track2Spitali işli Etfal Klinika e Kirurgjisë së Përgjithshme / 2009
Eksperiencë profesionale:
  • skip-track2Spitali Shtetëror Kastamonu Taşköprü / 2000-2004
  • skip-track2Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Şisli Etfal / 2004-2009
  • skip-track2Spitali Shtetëror Gaziantep İslahiye / 2009-2011
  • skip-track2Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Malatya / 2011-2016
  • skip-track2Spitali Privat Esencan / 2016-2018
  • skip-track2Universiteti Gelisim i Stambollit / 2017
  • skip-track2Spitali privat Reyap / 2018- 2019
  • skip-track2Spitali Avicenna Esenler / 2019

 

Interesat mjekësore:
bottom
  • check-mark-1Obeziteti dhe Kirurgjia Metabolike
  • check-mark-1Kirurgjia Laparoskopike e Avancuar (Refluksi, Hernia, Apendesiti, Kanceri i stomakut dhe zorrëve)
  • check-mark-1Kirurgjia e tiroides dhe paratiroides
  • check-mark-1Kirurgjia e kancerit (gjirit, stomakut, kanceret e zorrëve)
  • check-mark-1Kthimi i qimes
  • check-mark-1Kirurgjia e Sëmundjeve të Zonës Anale (Hemorroide, Fisura Anale, Fistula Anale)
  • check-mark-1Kirurgjia e sëmundjes së fshikëzës së tëmthit dhe sëmundjes së mëlçisë
  • check-mark-1Hergji (Hernia) Kirurgjia

Doktoret tane