M.D. Plastic Surgeon Umut Zereyak

Op. Dr. Umut Zereyak

Kirurgjia Plastike, Rindërtuese dhe Estetike

Spital :Spitali Medicana Camlica, Stamboll

Njësia Mjekësore : Kirurgjia Plastike, Rindërtuese dhe Estetike

Titulli : Op. Dr.

Emer mbiemer : Umut Zereyak, Kirurgjia Plastike, Rindërtuese dhe Estetike

Fakulteti i Mjekësisë dhe Viti : Universiteti Trakya Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti Semmelweis Budapest, Hungari, 2007

Vendi dhe viti i trajnimit të specializimit
 • skip-track2Universiteti Cumhuriyet Fakulteti i Mjekësisë Departamenti i Kirurgjisë Plastike, Rindërtuese dhe Estetike 2012 – 2018
 • skip-track2Kirurgjia Oral dhe Maksilofaciale e Spitalit St George’s Erasmus Academic Plus, Londër / Angli, 2016
 • skip-track2Departamenti i Kirurgjisë Plastike, Rindërtuese dhe Estetike të Universitetit Gottingen Shefi & Qafa dhe Plastika e Duart, Erasmus Academic Plus, Bremen / Gjermani, 2016
 • skip-track2Departamenti i Kirurgjisë Rindërtuese dhe Estetike, Universiteti Gottingen Shefi & Qafa dhe Plastika e Duarve, Doctor Observer, Bremen / Gjermani, 2017
 • skip-track2Bordi Evropian i Provimit të Kirurgjisë Plastike Rindërtuese dhe Estetike Pjesa 1 (MCQ) Bruksel / Belgjikë
 • skip-track2Ebopras-Certifikata e ekuivalencës së plastikës rindërtuese të plastikës evropiane të bordit – anëtar i bordit evropian të plastikës rindërtuese chirurgien (EBOPRAS) Titre / 2021
Eksperiencë profesionale
 • skip-track2Spitali Shtetëror i Rrethit Aksaray Ağaçören 2009 – 2011
 • skip-track2Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Adana Numune 2011 – 2012
 • skip-track2Universiteti Cumhuriyet Fakulteti i Mjekësisë 2012 – 2018
 • skip-track2Spitali Sivas Numune 2018 – 2019
Procedurat kirurgjikale
bottom
  • check-mark-1Estetikë e hundës
  • check-mark-1Estetikë e gjirit (Zgjerimi i gjirit, Reduktimi i gjirit, Heqja e gjirit, Rindërtimi i gjirit, Gjinekomastia)
  • check-mark-1Kirurgjia e Fytyrës (terheqja e Ballit, ngritja e Vetullave, Estetikë e Qepallave, terheqje e Fytyrës dhe Qafës, Injeksione të Yndyrës në Fytyrë)
  • check-mark-1Estetika e veshit
  • check-mark-1Estetikë Trupi (Shtrirje Abdominale, Shtrirje Krahu, Ngritje Kofshësh, Estetikë Këmbësh, Liposuksion, Formësim i vitheve )
  • check-mark-1Estetikë gjenitale
  • check-mark-1Mikokirurgjia dhe Kirurgjia e Duarve
  • check-mark-1Kirurgjia rikonstruktive
  • check-mark-1Anomali kongjenitale (çarje e buzës dhe qiellzës)
  • check-mark-1Kirurgjia e kokës dhe qafës (Kirurgjia e traumës maksilofaciale, tumoret e kokës dhe qafës)
  • check-mark-1Transplanti i flokëve
Procedurat jo kirurgjikale
bottom
  • check-mark-1Aplikime Botox
  • check-mark-1Fytyrë, buzë, mbushje e lehtë
  • check-mark-1PRP-Mesoterapia
  • check-mark-1Mjekimi i njollave dhe rrudhave
  • check-mark-1Liftimi ultrasonik i fytyrës dhe qafës
  • check-mark-1Depilimi me lazer
  • check-mark-1Trajtimi i Spider Web
  • check-mark-1Trajtimi i djersitjes së duarve dhe sqetullave
  • check-mark-1Vaksina e ADN-së së Salmonit (Vaksina e Rinisë)

Doktoret tane