Urologjia

Urology Medicana
Urologjia është një degë mjekësore që ekzaminon sistemin urinar të burrave dhe grave dhe sistemet riprodhuese të burrave. Ai përfshin diagnozën dhe trajtimin e të gjitha llojeve të çrregullimeve që lidhen me veshkat, kanalet urinare, fshikëzën, gjëndrën e prostatës, kanalet e spermës, traktin urinar, testes.

Lajmet e fundit të shëndetit

Mund të na kontaktoni.

Forma e Këshillimit Falas[dynamictext* your-subject “CF7_get_post_var key=’title'”]


Medicana Healthpoint

Successfull stories
and happy patients

​Our mission is to offer high quality healthcare services to all patients from every segment of society, serve our country by creating employment opportunities in healthcare sector, and to ensure continuous development of our employees by creating a happy and safe working environment for them.

//