Zmadhimi i Gjoksit

Kjo procedurë përmirëson pamjen e gjinjve duke përdorur implantet e gjirit. Kryhet me qëllim që të fitojë vëllim për gjinjtë që nuk janë proporcionalë me trupin, duke u zvogëluar për shkak të moshës, në rastet e shtimit dhe humbjes së papritur të peshës, pas lindjes, arsyeve të zhvillimit.

Në mënyrë që të përcaktohet kufiri fiziologjik, pacienti dhe mjeku vendosin për formën dhe madhësinë e implantit. Gjatë operacionit, implanti testohet për qëllime vlerësimi dhe kryhet aplikimi që jep rezultatin më të mirë. Kirurgu vendos implantin sipër ose poshtë muskulit të kraharorit, në varësi të faktorëve të tillë si lloji dhe madhësia e implantit tuaj dhe lloji i trupit tuaj. Rritja e gjirit zakonisht fillon me një prerje të fshehur nën gjoksin tuaj natyral. Prerja mbyllet me qepje të ndryshme, ngjitës lëkure dhe shirit kirurgjik.

Pas Kirurgjisë së Zmadhimit të Gjirit

Shumica e pacientëve shkojnë në shtëpi disa orë pas operacionit, thjesht duhet të shmangni faktorët e dëmshëm për të paktën dy javë dhe të vishni gjithmonë një sytjena mbështetëse për një muaj. Do t’ju jepen udhëzime specifike për kujdesin për prerjet tuaja dhe çdo dhimbje ose ënjtje. Ashtu si procedurat e tjera mjekësore mjekësore, rezultatet ndryshojnë nga pacienti në pacient.

Orë pune

 • clockE hënë – e shtunë : 09:00–18:00
  E diel   : Mbyllur

Marr informacion

Ju mund të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me spitalin dhe departamentet tona.

Na telefononi

Formulari i emërimit

  Formular Konsultimi Falas

  user-3
  email-2
  smartphone
  birthday-cake-with-candle
  placeholder-2