Zvogelimi i gjoksit

Shtimi i peshës, shkaqet e zhvillimit, disa ilaçe dhe tumore të ndryshëm mund të shkaktojnë madhësinë e gjirit. Gjinjtë tepër të mëdhenj, një gjendje e quajtur makromastia, mund të shkaktojë disa probleme shëndetësore. Përveç kësaj, kufizimi i aktiviteteve fizike mund të shkaktojë dhimbje në qafë, shpatull dhe shpinë.

Reduktimi i gjirit zvogelımı

Gratë me këtë gjendje mund të zhvillojnë një skuqje kronike të lëkurës nën gjinjtë e tyre dhe brazda të thella nën shiritat e sytjenave. Ndryshimet në sjellje në peshën e gjinjve të rëndë gjithashtu mund të shkaktojnë mpirje dhe ndjesi shpimi gjilpërash në duar dhe gishta.

Një zgjidhje më efektive është operacioni për zvogëlimin e gjirit. Kirurgjia e zvogëlimit të gjirit gjithashtu mund të rrisë imazhin tuaj personal dhe vetëbesimin. Sidoqoftë, kjo nuk është një procedurë kozmetike.

Orë pune

 • clockE hënë – e shtunë : 09:00–18:00
  E diel   : Mbyllur

Marr informacion

Ju mund të na kontaktoni për më shumë informacion në lidhje me spitalin dhe departamentet tona.

Na telefononi

Formulari i emërimit

  Formular Konsultimi Falas

  user-3
  email-2
  smartphone
  birthday-cake-with-candle
  placeholder-2