Medicana International Samsun

Investimet shëndetësore nga Deti i Zi në vendet e rajonit

Grupi Shëndetësor Medicana; Ai solli kuptimin e “Spitaleve VIP të një tipi” në Detin e Zi me Spitalin Medicana International Samsun.

Kapaciteti aktual i menaxhimit të Grupit Medicana Hospitals, infrastruktura e teknologjisë së informacionit, fuqia e akreditimit / cilësisë dhe distanca që ka marrë në turizmin mjekësor kanë përshpejtuar dhe forcuar procesin e Spitalit Medicana International Samsun për të qenë institucioni kryesor shëndetësor në rajon. Spitali ynë u shërben njerëzve të Samsunit dhe rajonit me afro 99 mjekë specialistë dhe akademikë dhe 631 punonjës në 40 degë.

30.000 m2 Zonë e Mbyllur

Spitali Medicana International Samsun shërben me 249 shtretër, 7 salla operacioni, 109 shtretër të kujdesit intensiv dhe 50 kapacitet parkimi makinash në një zonë të mbyllur 30 mijë metra katrorë.

Orë pune

  • clockE hënë – E shtunë: Hapur 24 Orë
  • E diel: Hapur 24 Orë

Informacioni i Kontaktit